≫ 

Bred Pit na ručku nosio oznaku sa svojim imenom, "u slučaju da ga ne prepoznaju"

Britanski mediji našalili su se na račun slavnog glumca

  • 3
Oskar, formalni ručak Foto: Tanjug/Invision/AP

Bred Pit (56) je globalno slavan i za njega su čuli čak i oni koji baš i ne gledaju filmove, ali je uprkos tome, na ručku priređenom u ponedeljak za nominovane za Oskara nosio oznaku s imenom. Na oznaci je pisalo: "Bred Pit, sporedna uloga, 'Bilo jednom u Holivudu'".

Glumac, koji je nominovan za ulogu u filmu Kventina Tarantina (56) "Once Upon a Time in Hollywood", "valjda je nosio tu oznaku za slučaj ako ga neko ne prepozna", našalili su se britanski mediji.

Na ručku nominovanih za Oskara, koji se održava svake godine uoči čuvene svečanosti dodele nagrada u Los Anđelesu, bile su i druge zvezde, među kojima: Cintija Erivo, Laura Dern, Greta Gervig, Dajen Voren, Leonardo Dikaprio, Rene Zelveger i Robert De Niro.

Bred Pit Slavni Bred Pit/Foto: Tanjug/AP

Film "Džoker" osvojio je jedanaest nominacija za Oskara, sa po deset slede "Irac", "1917" i "Bilo jednom... u Holivudu", a četiri filma - "Male žene", "Marriage Story", "Jojo Rabbit" i "Parazit" nominovana su u šest kategorija.

Nagrade Američke akademije filmske umetnosti i nauke biće dodeljene 92. put na svečanosti 9. februara u Holivudu.

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA