Ubila se DJ Lusi, skočila sa zgrade posle raskida petogodišnje veze

Popularna Lusi Stoun je izvršila samoubistvo u Londonu, a bolovala je od depresije i bipolarnog poremećaja

  • 4
DJ Lucy Stone DJ Lusi Stoun; Foto: Instagram/djlucystone

Di džej Lusi Stoun (38), koja je nastupala u klubovima "Ministry of Sound", skočila je sa zgrade u Londonu i izvršila samoubistvo.

Talentovana Lusi je oduzela sebi život nakon što je skočila sa jednog balkona, a navodni razlog je naporni radni raspored i raskid dugogodišnje veze. Svakog dana je putovala 160 kilometara između Abu Dabija u kom je živela i Dubaija gde je radila.

Lusi, koja je poreklom iz Čelmsforda u Eseksu, stradala je nakon što je skočila sa terase u zgradi koja ima 14 spratova, 4. septembra u Hamstedu, severozapadnom delu Londona.

Ona je u London otputovala 2. septembra, jedan dan nakon što je raskinula vezu sa Džej Džejom, momkom s kojim je bila nedelju dana u vezi. Nekoliko nedelja ranije njena petogodišnja veza sa bivšim momkom Andreom se okončala.

Poslednje veče pre samoubistva je provela družeći se s drugaricom Dj Kejti Hopkins, poznatija kao Kejti Smajls. Sledećeg dana prijavljen je Lusin nestanak, nakon što je poslala poruku svojoj porodici da se bori sa suicidnim mislima. Oduzela je sebi život par sati kasnije.

DJ Lucy Stone DJ Lusi Stoun; Foto: Instagram/djlucystone

Lusi je živela sa Kejti u Abu Dabiju pre nego što se Kejti zbog posla preselila u Katar, Dohu. Kejti kaže da je njena prijateljica izgledala iscrpljeno, ali srećno poslednji put kada ju je videla. Kejti kaže da muzička industrija može biti veoma teška i možete se osećati usamljenim radeći taj posao.

- Ona je bila divna, bila je svetlo u mom životu i nezamenljiv prijatelj. Njena iznenadna smrt me je šokirala do srži. Ovo je ogroman gubitak za mene i njenu porodicu - napisala je Kejti.

- Lusina karijera je bila sjajna. Bila je na vrhuncu - dodala je Kejti.

DJ Lucy Stone DJ Lusi Stoun; Foto: Instagram/djlucystone

Lusi je svojim šefovima iz Dubaija rekla da neće raditi nedelju dana jer je bolesna, a zatim je otputovala u London. Sve se to dogodilo dan nakon raskida veze sa Džej Džejem.

Par je počeo da se zabavlja ubrzo nakon što je raskinula višegodišnju vezu sa Andrejem u avgustu. Andrej i Lusi su se zajedno preselili u Ujedinjene arapske Emirate pre 5 godina i raskid ove veze joj je teško pao.

Lusi je patila od depresije i bipolarnog poremećaja i već je pokušavala da oduzme sebi život. Patolog je potvrdio da je Lusi umrla od brojnih povreda nakon što je skoka sa terase.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA