≫ 

Netipično za Holivud: En Hatavej otkrila koje ime je dala svom drugom sinu

Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" dugo je držala u tajnosti ovu informaciju, a kada je objavila mnogi su ostali u čudu

  • 0
En Hatavej, Anne Hathaway En Hatavej/Foto: Tanjug/AP

En Hatavej (37) je drugom sinu kojeg je rodila u novembru dala ime Džek, prenosi britanski "Hello". Zvezde obično za svoje naslednike biraju neka neobičnija imena, tako da je pravo iznenađenje to što je ova zvezda za svog sina izabrala tradicionalno ime.

Glumica je viđena na "Sundance" filmskom festivalu u nedelju, gde je bila zauzeta promovisanjem svog novog filma "Poslednja stvar koju je on želeo", baziranom na romanu Džoan Didion.

Novopečena mama priznala je u julu prošle godine na Instagramu da očekuje drugog sina i otvoreno progovorila o svojim problemima sa začećem. Tom prilikom objavila je crno-belu fotografiju na kojoj se isticao njen trudnički stomak, a u opisu fotografije napisala je: "Ovo nije za potrebe snimanja filma…".

Potom je priznala da joj nije bilo lako da ostane trudna ni sada, a ni prvog puta.

- Svima koji prolaze kroz pravi pakao u procesu začeća, želim da poručim da ni meni nije bilo lako da zatrudnim ni prvi, ni drugi put. Šaljem vam posebnu ljubav - napisala je glumica i stavila emotikon srca na kraju.

En se udala se za svog supruga, biznismena Adama Šulmana, udala u Kaliforniji 2012. godine, a njihovog prvog sina Džonatana rodila je 2016. godine. Inače, ona svoju privatnost strogo čuva i retko objavljuje fotografije svoje dece, a nije iznosila ni detalje o trudnoći.

En Hatavej, Anne Hathaway En Hatavej/Foto: Tanjug/AP

(B. K)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA