≫ 

Vrela Emili ima guzu od milion dolara i nikome nije jasno zašto ju je sad upropastila u fotošopu

Emili Ratajkovski objavila je nekoliko novih fotografija, međutim mnoge je zbunila njena fotošopirana pozadina

  • 6
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice Emili Ratajkovski (28) 2017. godine pokrenula je sopstvenu liniju kupaćih kostima, a do danas se ta linija proširila i na kolekciju donjeg veša.

Lepa Emili ih tako sama najbolje reklamira u ulozi modela, a ništa drugačije nije bilo ni s poslednjom kolekcijom koju ju je izbacila u prodaju, a na društvenim je mrežama objavila nekoliko najnovijih komada.

Međutim, pažnju njenih obožavatelja i potencijalnih kupaca nije toliko privukao donji veš, koliko Emilina guza koja izgleda potpuno neprirodno i izobličeno pa su mnogi zaključili da se zaigrala u fotošopu, ali postavlja se pitanje kako to i sama nije primetila pre nego je objavila fotografiju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

- Novi izgled, novi donji veš - napisala je slavna brineta uz objavljenu fotografiju na kojoj je odevena u crne tangice, grudnjak i napola navučene farmerke.

Tako je 25, 2 miliona pratioca ostalo u čudu i s upitnikom iznad glave jer malo kome Emili u takvom izdanju izgleda privlačno.

- Loš fotošop - glasio je jedan komentar.

- Ovo je jedan od najlošijih fotošopiranih fotki koje sam ikada video. Zapravo ne mogu da verujem da je ovo objavljeno - glasio je drugi komentar.4

- Šta se ovde dogodilo? - upitala se jedna devojka.

- Ovo ne može biti više fotošopirano nego što je sad - deo je komentara koje je dobila od obožavatelja, dok drugi deo hvali njenu lepotu.

Emilii je svetsku slavu stekla nakon što se pojavila u muzičkom spotu Robina Tika za pesmu "Blurred Lines", a uz to je postala i jedna od najtraženijih imena u svetu mode.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Sve je više onih koji smatraju da Amerikanka poljskih korena promoviše nerealan standard lepote, ali nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ona je posvećena svojoj karijeri, dizajniranju sopstvene linije bikinija i donjeg veša, kao i šetnji po modnim pistama.

Što se tiče privatnog života, Emili je u srećnom braku s glumcem i rediteljem Sebastijanom Ber-Meklardom za kog se udala 2018. godine u njujorškoj opštini.

Video: I ona se zove Emili, a peca u tangama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    31. januar 2020 | 13:57

    Nije fotošop nego ljudi nemaju vlage veze sa životom. Tako se namestila namerno, pritisle je farmerke.

  • Luka

    31. januar 2020 | 11:35

    Ovo je tip moje djevojke

  • Čiča

    1. februar 2020 | 06:28

    Ako je ovo guza od million dollara onda moja Zlata ima od milijardu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA