≫ 

Nema mu ravnog! Džastin Biber je prvi muzičar sa 50 miliona pratilaca na Jutjubu

Još jedan rekord koji dokazuje kolika je zvezda

  • 2
Džastin Biber, Justin Bieber Džastin Biber/Printskrin: Youtube/Justin Bieber

Šta god smatrali pod pojmom muzičke zvezde, Džastin Biber sa svojih 25 godina to zasigurno jeste. Bio je na vrhu top lista širom sveta, uvek je inovativan šta god da radi, i jedan je od najvoljenijih muzičara na društvenim mrežama. Sada, uspeo je da ostvari još nešto što niko pre njega nije, dokazavši svoju abnormalnu popularnost još jednom.

Džastin Biber postao je prvi muzičar sa 50 miliona sabskrajbera na Jutjubu! To je neverovatna brojka, i ne samo da dokazuje da svakodnevno dobija nove fanove, već je publika širom sveta zainteresovana za nove projekte slavne pop zvezde i želi to da vidi na najpopularnijoj video platformi na svetu.

Džastin Biber, Justin Bieber Džastin u ovom momentu ima više od 50 miliona pratilaca na Jutjubu/Printskrin: Youtube/Justin Bieber

Biberov zvanični Jutjub kanal sadrži njegove video spotove, lajv izvođenja i druge interesantne klipove koji očigledno sve više zanimaju milione njegovih fanova. Takođe, više od 100 njegovih video spotova dostiglo je više od 20 milijardi pregleda, piše Forbs.com.

Džastin Biber, Justin Bieber Džastin Biber/Printskrin: Youtube/Justin Bieber

Na drugim platformama, Biberove brojke i popularnost su još neverovatnije. Ima 75 miliona pratilaca na Fejsbuku, 109 miliona na Tviteru i 127 miliona na Instagramu.

Kanadski pevač će sa sigurnošću nastaviti da vlada Jutjubom, kako ostvarenim sabskrajberima tako i brojem ostvarenih pregleda, pogotovo kada u narednim mesecima bude izbacio novi spot sa albuma "Changes" koji treba da ugleda svetlost dana u narednih sedam dana.

Sasvim je jasno, on i njegov tim vredno rade na novim projektima, a rezultati su, složićete se, zaista impresivni!

Džastin Biber, Justin Bieber Džastin Biber/Printskrin: Youtube/Justin Bieber

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    6. februar 2020 | 09:19

    У, јееебт! Благо њему!

  • Milanko

    6. februar 2020 | 12:53

    Pa da! Kad on ima jedan zvanični. Prave zvezde i vredna muzika ima ih na tuce. I zato ne može da stigne ovu pre svega YT "zvezdu" .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA