≫ 

Silovana manekenka o Vajnštajnu: "Polni organ mu izgleda kao da su ga odsekli, pa opet zašili"

Manekenka Loren Mari Jang i glumica Džesika Man detaljno su opisale penis Harvija Vajnštajna na sudu

  • 1
Harvey Weinstein Foto: Tanjug/AP

Dok se na Menhetnu nastavlja suđenje holivudskom producentu Harviju Vajnštajnu (67), stalno se saznaju novi detalji njegovih perverzija.

Manekenka Loren Mari Jang (30) je izjavila da ju je Vajnstajn seksualno uznemiravao 2013. u hotelu na Beverli Hilsu kada su se našli da bi joj on ponudio jedan od scenarija koje je pisao.

Jang tvrdi da ju je u kupatilo s producentom zatvorila njegova prijateljica, Klaudia Salinas, gde je Harvi počeo da masturbira. Prisutne u sudnici manekenka je šokirala dok je opisivala Vajnštajnov penis.

- Njegov penis nije izgledao normalno. Izgledao je kao da je bio odrezan pa ponovno zašiven. Nije mi se to činilo kao običan ožiljak od obrezivanja i delovao mi je interseksualan. Kad sam pogledala bolje, videla sam da nema testise - rekla je Jang koja je sudu priložila i haljinu koju je nosila tog dana.

Harvey Weinstein Harvi Vajnštajn; Foto: Tanjug/AP

Fotografije koje pokazuju unutrašnjost hotelske sobe na Beverli Hilsu priložene su sudu. Loren nije prvi svedok koji je opisao Vajnštajnov penis. Glumica Džesika Men (34) je detaljno opisala svoje navode da ju je Vajnštajn prisilio na oralni seks u martu 2013. u hotelskom apartmanu u Njujorku.

- Kad sam ga videla golog mislila sam da je deformisan ili da je dvopolan. Nisam mogla da shvatim da li je on žrtva opekotina, ali ima smisla. On uopšte nema testise, činilo se kao da ima vaginu, ali ima penis. Bila sam u šoku - rekla je.

Inače, porotnicima su  na suđenju u utorak pokazane fotografije na kojima je bivši holivudski producent go, usprkos protivljenju njegovih advokata.

Vajnštajn nije odgovorio novinarima o tome šta misli što je porota videla njegove gole fotografije. Ali njegova advokatica Dona Rotuno je napisala u imejlu da su fotografije pokazane "iz jedinog razloga - da osramote gospodina Vajnštajna".

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trip na kub

    7. februar 2020 | 10:38

    Možda je vanzemaljac?!Reptili vladaju svetom,zar niste već čuli tu priču?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA