≫ 

"Te reči su me najviše bolele": Džej Zi otkrio šta mu je Kobi rekao mesec dana pred smrt

- Bio je toliko ponosan i izraz njegovog lica je bio neprocenjiv - prisetio se Džej Zi, koji je bio blizak sa pokojnim Kobijem

  • 0
Jay-Z , Kobe Bryant Foto: Profimedia/MOSA/Backgrid UK

Reper Džej Zi (50) je gostovao u utorak na Univerzitetu Kolumbija i progovorio o odnosu sa slavnim košarkašem Kobijem Brajantom, koji je zajedno sa ćerkom tragično izgubio život poginuvši 26. januara u padu helikoptera.

- Kobi je bio tip koji se ugledao na mene i često smo se družili. Ostao je poslednji u mojoj kući nakon proslave Nove godine i bio je u najboljem razdoblju svog života u kom sam ga video - rekao je Džej Zi.

Reper se rastužio prisećajući se nekih od poslednjih reči koje mu je Kobi uputio.

- Moraš da vidiš Đijanu kako igra košarku - ispričao je muzičar koliko se košarkaš ponosio svojom 13-godišnjom ćerkom, koja je tog dana bila sa tatom u helikopteru i takođe izgubila život. Džej Zi mu je na to rekao da će Đijana biti jedna od najboljih košarkašica na svetu.

- Te reči su me najviše bolele nakon njegove smrti. Bio je toliko ponosan i izraz njegovog lica je bio neprocenjiv - istakao je reper. Dodao je da su on i njegova supruga Bijonse (38) jako teško primili smrt Kobija i Đijane.

- To je sve što ću reći o tome. On je bio veliko ljudsko biće i bio je u divnom razdoblju svog života - zaključio je Džej Zi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA