Metju Peri prati 21 profil na Instagramu, od toga jednu osobu sa prostora bivše Jugoslavije

Glumac koji se proslavio u seriji "Prijatelji" otvorio je Instagram profil, a za 20 sati zapratilo ga je 2 miliona korisnika

  • 1
Metju Peri, Instagram Printskrin: Youtube/bhaskar1002002/Instagram/mattyperry4

Glumac Metju Peri, kao što je najavio, imao je za fanove "velike vesti". Naime, zvezda serije "Prijatelji" otvorila Instagram nalog. Za samo 20 sati, Perija je zapravilo 2 miliona korisnika društvene mreže, između ostalog i brojne poznate ličnosti.

Dobrodošli Periju na Instagramu poželelai njegova koleginica iz serije "Prijatelji" Lisa Kudrou, koja je igrala lik Fibi Bufe.

- Konačno! Jej! Ne mogu da verujem mojim očima! Dobrodošao na Instagram Metju Peri - napisala je Lisa uz hešteg prijatelji za ceo život.

 
 
 
View this post on Instagram
Finally!!! Yay!! Can’t believe my eyes MY EYES Welcome to Instagram @mattyperry4 #friendsforlifeA post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

S druge strane, Metju je, bar za sada, zapratio 21 profil na Instagram, a od toga i jednu osobu sa prostora bivše Jugoslavije.

Metju Peri, Instagram, Anže Kopitar Printskrin: Instagram/mattyperry4

Kao što možete da primetite, u pitanju je Anže Kopitar, slovenački hokejaš koji igra za hokejaški tim L.A. Kings iz Los Anđelesa. Ovaj sportista rodom iz Jesenica ima 32 godine i sin je Matjaža Kopitar, nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije i Slovenije u hokeju.

Anže je od 2005. godine član L.A. Kingsa. Takođe, standardni je član slovenačke reprezentacije.

Anže Kopitar Anže Kopitar Foto: AP/Tanjug

Kao što se i očekivalo, Metju Peri je zapratio i svoje kolege iz serije "Prijatelji", Lisu Kudrou, Dženifer Aniston, Kortni Koks, Meta Leblanka i Dejvida Švimera.

Metju Peri, Instagram Printskrin: Instagram/mattyperry4

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulio

    7. februar 2020 | 16:29

    Da mi je znati zašto ga prati dva miliona, kad se zna da 99% njihovih profila nikada neće pogledati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA