≫ 

Crveni tepih 92. Oskara: Glamur na nivou, a samo je jedna žena imala providnu haljinu - iako trudna

Na prestižnom filmskom događaju dame su bile veoma elegantne, a evo koje su i najbolje odevene

  • 8

92. dodela Oskara je održana sinoć u holivudskom Dolbi teatru, a crveni tepih nikad nije bio raznovrsniji. Slavne dame su se potrudile da opravdaju naziv holivudskih zvezda i zablistale u večernjim toaletama poznatih dizajnera visoke mode.

Rene Zelveger (50)

Oskar 2020 Rene Zelveger; Foto: Tanjug/AP

Dobitnica Oskara, Rene Zelveger, je za ovo posebno veče izabrala haljinu brenda visoke mode "Armani Prive" u kojoj je istakla svoju besprekornu figuru. Belu, šljokičavu haljinu s jednim rukavom upotpunila je podignutom frizurom i minimalnom količinom nakita i šminke.

Kim Kardašijan (39) i Kajli Džener (22)

Oskar 2020 Kim Kardašijan i Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan je zablistala u "Alexander McQueen" haljini, dok je njena sestra 22-godišnja Kajli Džener ponela kreaciju "Ralph and Russo" u kojoj nije mogla da sedi, ali kako kaže "vredelo je".

Oskar 2020 Kajli Džener; Foto: Tanjug/AP

Skarlet Johanson (35)

Scarlett Johansson Skarlet Johanson; Foto: Tanjug/AP

Prelepa Skarlet Johanson je zablistala u interesantnoj haljini s potpisom "Oscar de la Renta" sa zanimljivim gornjim delom koji je savršeno istakao njenu seksi figuru. Glumica na svakom crvenom tepihu sve bolje izgleda.

Margo Robi (29)

Margot robbie, Oskar Margo Robi; Foto: Tanjug/AP

Margo Robi je rešila da zablista u "Šanel" haljini. Ženstvenost i damski izgled je uvek na ceni, ali glumica koja već duže vreme promoviše stari holivudski stil, dodala je malo života svojoj modnoj priči i osvežila izgled.

Kejt Bekinsejl (46)

Oskar 2020 Kejt Bekinsejl; Foto: Tanjug/AP

Kejt Bekinsejl je "ukrala šou" svojim izgledom. Fanovi kažu da je izgledala kao Džesika Rebit i niko nije ostao ravnodušan kada se glumica pojavila u dugoj, crvenoj sirena haljini koja je isticala njenu savršenu figuru.

Vanesa Hadžens (31)

Oskar 2020 Vanesa Hadžens; Foto: Tanjug/AP

Glumica Vanesa Hadžens je nosila prelepu, ljubičastu, svilenu haljinu koja joj je isticala grudi, a kažu da se na žurki nakon dodele Oskara upravo ona najbolje zabavljala.

Rebel Vilson (39)

Oskar 2020 Rebel Vilson; Foto: Tanjug/AP

Rebel Vilson je iznela pink haljinu sa otvorenim dekolteom, uz koju je uklopila srebrnu tašnicu i diskretan nakit. Frizura je odisala starim glamurom, a glumica je bila harizmatična kao i uvek.

Demi Mur (57)

Oskar 2020 Demi Mur; Foto: Tanjug/AP

Glumica Demi Mur je ponela crnu, šljokičavu haljinu sa dubokim šlicem koja joj je isticala savršenu figuru u 58. godini. Uz to je ukombinovala crne salonke i dijamantske minđuše, a bila je nestvarno lepa, kao i uvek.

Emili Ratajkovski (28)

Oskar 2020 Emili Ratajkovski; Foto: Tanjug/AP

Popularna manekenka Emili Ratajkovski je obukla beli top koji je otkrivao savršeno ravan stomak i belu, dugu suknju, a ova kreacija nas je vratila u prošlost. Naime, ovaj trend je bio veoma popularan kod modela devedesetih godina, ali možda malo i preterano golišav za ovakvu vrstu događaja.

Šarliz Teron (44)

Charlize theron Šarliz Teron; Foto: Tanjug/AP

Crna haljina "Dior Haute Couture" isticala se asimetričnim krojem, a izvrsno ju je nosila lepa glumica Šarliz Teron, koja je bila jedna od najboljih obučenih dama na 92. dodeli Oskara.

Kjara (34)

Oskar 2020 Sijara; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Kjara se pojavila na crvenom tepihu u skroz providnoj, sivoj haljini koja joj je otkrivala trudnički stomak, a ispod koje je imala korset, pa je više izgledalo kao da se ogrnula "zavesom", a ne nosila haljinu. Naime, ona se na dodeli Oskara pojavila sa svojim suprugom, a nedavno je otkrila da je treći put u blagoslovenom stanju.

Riz Viterspun (43)

Oskar 2020 Riz Viterspun; Foto: Tanjug/AP

Glumica Riz Viterspun je zasijala u svetlucavoj koktel haljini. Izgled je upotpunila srebrnim sandalama i jednostavnim nakitom.

Selma Hajek (53)

Selma Hajek Selma Hajek; Foto: Tanjug/AP

Selma Hajek je zasijala u "Gučijevoj" haljini i uprkos očekivanjima nije naglasila dekolte, kao što to inače radi. Glumica svoje obline uvek pokazuje sa stilom.

Bili Ajliš (18)

Billie Eilish, Bili Ajliš Bili Ajliš; Foto: Tanjug/AP

Bili Ajliš je ponela "Šanel" odelo koje je uparila sa "Šanel" šnalicama za kosu i "Šanel" rukavicama od čipke. Koren kose joj je bio u svetlo-zelenoj boji, a ono što je privuklo pažnju su njeni veoma dugi, crni nokti. Ovo je bila njena prva dodela Oskara.

Ko je po vašem mišljenju bio najbolje odeven za ovu priliku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA