≫ 

Ko je majka Breda Pita i zašto ne podnosi Anđelinu Džoli

Jedan od turbulentnijih razvoda koje smo videli poslednjih godina, svakako je onaj između para nekada nazivanog "Branđelina", a kako stvari stoje, porodični odnosi su prilično narušeni nakon što je njihova ljubav pukla

  • 2
William Alvin Pitt, Jane Etta Pitt, Bred Pitt, Angelina Jolie Foto: Profimedia

Bred Pit (56) na 92. dodeli Oskara osvojio je nagradu Akademije za najboljeg sporednog glumca, za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”.

I dok su se neki ljudi pitali da li će na dodelu nagrada doći sa bivšom ženom, Dženifer Eniston, drugi su bili uvereni da će, ipak, doći u pratnji svoje mame, Džejn Ete Pit (80).

Kako se ispostavilo, pratnja mu je ipak bila njegova menadžerka, Sintija Pet – Dante, ali to ne znači da mama nije imala posebno mesto u njegovom srcu.

U poslednje vreme, Bredu zaista nije lako. Njegov razvod i borba za starateljstvo nad decom, sa Anđelinom Džoli, zahtevala je mnogo napora i drame, ali njegova mama je sve vreme bila tu da ga podrži. Kako se čini, ona duže vreme nije bila zadovoljna svojom snajkom, Anđelinom.

- Džejn je tvrd kamen i nikada neće oprostiti Anđelini to kroz šta je sve njena porodica prošla, naročito za to što jedva i viđaju decu otkad su Bred i ona objavili da se razvode. Naravno, nije u redu odvajati decu od babe i dede, ali kada je u pitanju Anđelina Džoli, ništa nas ne može iznenaditi. -  kaže izvor blizak porodici.

Ovo su razlozi koji se navode kao dokaz da Džejn ne podnosi bivšu ženu svog sina:

1. Veruje se da Džejn Pit nikada neće oprostiti bivšoj snajki Anđelini Džoli

Džejn Pit (80) krivi Anđelinu za to da je uništila život njenog sina i nikada joj neće oprostiti za to što ga je tretirala na okrutan i manipulativan način.

Pit jedva i da ima nekakav odnos sa svojom decom otkad su se razveli i njegova mama ne želi da dozvoli da se to nastavi.

Anđelina Džoli Anđelina Džoli zaista važi za brižnu majku, Foto: Profimedia/ROMA / MEGA / Mega Agency

2. Kod nje ne prolazi to što Anđelina "glumi brižnu mamu"

Anđelina u javnosti sebe prikazuje kao brižnu mamu. Međutim, iza scene postoji i druga strana priče.

Sudeći prema jednom izvoru, Anđelina svu decu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

- Ona je izgubila vezu sa realnošću. Njen bes i sebičnost postaju sve jači. Čak je zvala i ljude u 2h ujutru da se svađa - kaže izvor blizak paru.

Andjelina Dzoli Anđelina sa decom, Foto: Profimedia

3. Baka Pit želi da interveniše

Džejn Pit je spremna da održi lekciju Anđelini Džoli, ali njen sin ne želi da se ona meša.

- Bred je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava sa Anđelinom, ali ona želi da je pogleda u oči i održi joj lekciju. Krivi je za to što je uništila život njenog sina i želi da dobije neke odgovore – kaže jedan izvor.

Anđelina Džoli, Bred Pit Anđelina i Bred u vreme ljubavi, Foto: Tanjug/AP

4. Bred i Anđelina imali su izuzetno skup razvod

Kada je sve rečeno i urađeno, Bred Pit bi mogao biti lakši za oko 100 miliona dolara kada se saberu svi detalji razvoda i borbe za starateljstvo.

To, takođe, nije prijatno njegovoj mami.

5. Detalji o borbi za starateljstvo nisu potvrđeni

Iako je Džejn Pit sigurno bila podrška svom sinu tokom razvoda i borbe za starateljstvo, nigde ne postoji zvanična potvrda o tome da ona želi da se suoči sa Anđelinom.

Ipak, može se pretpostaviti da decu, pošto je Bred bio sprečen da ih viđa, nije viđala ni njihova baka. To je, priznaćete, sasvim dovoljno da izazove bes.

Video: Svi su zaboravili da je tata prevario mamu: Tviter i Holivud eksplodirali zbog Breda i Dženifer

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    11. februar 2020 | 12:23

    Па, зар , уопште, постоји неко ко њу поднси!!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA