≫ 

Ucenili su je da prizna da je bila muškarac, a sada su je odabrali za voditeljku Evrovizije

- Od trenutka kada je Dankan Lorens pobedio u Tel Avivu, imala sam samo jednu želju, da se uključim u holandsko izdanje Pesme Evrovizije - rekla je Niki

  • 2
Niki de Džeger Niki De Džeger; Printskrin: Youtube/NikkieTutorials

Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger (25), poznatija kao jutjubeka Nikkie Tutorials, jedna je od ovogodišnjih voditeljki Evrovizije koja se od 12. do 16. maja održava u Roterdamu.

Niki će sa 65. takmičenja Evrovizije izveštavati putem internet kanala, piše na zvaničnom sajtu ovog muzičkog takmičenja. Ona će snimiti i posebnu Jutjub seriju u bekstejdžu, sa umetnicima koji učestvuju, izveštavaće sa crvenog tepiha tokom ceremonije otvaranja.

- Draga Niki, i to se desilo. Sećam se kada smo razgovarali o ovome. Smejali smo se, sanjali smo i držali palčeve. A sada, ti si onlajn voditelj Evrovizije. Verovatno najbolji kog su ikada imali. Ponosan sam na tebe, vidimo se u maju - napisao je na Instagramu prošlogodišnji pobednik Evrovizije Dankan Lorens, koji je ovo muzičko takmičenje doveo u Holandiju.

Niki de Džeger Niki de Džeger, Printskrin: Youtube/NikkieTutorials

- Od trenutka kada je Dankan Lorens pobedio u Tel Avivu, imala sam samo jednu želju - da se uključim u holandsko izdanje Pesme Evrovizije. Kada su mi se krajem prošle godine obratili tim povodom, bila sam izuzetno počastvovana. Stvarno se radujem što ću doživeti ovo jedinstveno iskustvo - rekla je Niki.

Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu pre mesec dana u videu na Jutjubu, priznala je svoju najveću tajnu - da je transrodna odoba. Nikije tada rekla da je ucenjena, te da su joj osobe, koje nije želela da imenuje, pretile da će svima otkriti tajnu koju je krila tokom svoje desetogodišnje.

- Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene - rekla je ona na početku emotivne ispovesti.

Niki je tada istakla da se kao mala osećala kao da se rodila u pogrešnom telu, kao i da se nakon njenog priznanja ništa neće promeniti.

- Planeta je puna raznih etiketa, a ja ih nikada nisam volela. Oduvek sam želela da budem ja, svoja ličnost, ljudsko biće za sebe. Ali ako moramo da dodelimo etiketu, reći ću da sam transrodna. Rođena sam kao muškarac. Zato godinu otvaram tako što delim deo svog života koji me je oblikovao. Konačno ću biti slobodna - rekla je jutjuberka.

Niki jutjuberka Niki de Džeger, Printscreen/Youtube

- Moja mama je bila potpuno uverena da nosi devojčicu, toliko da nije radila ultrazvuk. Kada sam se rodila usledio je šok za nju, ali i za mene - onog trenutka kada sam postala svesna sebe. Oduvek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti gej ili da sam prosto rođena u pogrešnom telu - objasnila je.

Niki je proces promene pola počela sa 14 godina, a tada je počela oi da snima na Jutjubu.

- Kada pogledate moje prve snimke videćete da sam drugačija. Menjala sam se pred kamerama. Moj kanal mi je bio beg od zlih komentara i transfobije - rekla je jutjuberka.

Proces promene pola završila je kada je imala 19 godina, a njena promena je danas gotovo neprimetna.

Niki ima 13,7 pratilaca na Instagramu, dok je na Jutujubu prati preko 13,2 milona pratilaca, šminkala je Kim Kardašijan, Džesi Džej, Rijanu, Lejdi Gagu...

Video: Majka me je naterala da se prijavim: 15 godina je prošlo od Željkovog Laneta na Evroviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂😂

    11. februar 2020 | 12:55

    Zato smo mi i pobedili na Evroviziji...

  • NL

    11. februar 2020 | 18:41

    Niko njega nije ucenio, čitava Hollandija zna da je sve izmislio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA