≫ 

Tragična priča: Preminuli su jedno za drugim, a života ih je koštala identična odluka

Pevačica Vitni Hjuston, njena ćerka Bobi Kristina i Kristinin verenik Nik Gordon preminuli su na isti način - predozirani u kadi, i to se sve dogodilo u samo par godina razlike

  • 0

Nik Gordon, bivši verenik Bobi Kristine i čovek koga je odgajila Vitni Hjuston, pronađen je bez svesti 2. januara 2020. godine na Floridi.

On je preminuo početkom godine na isti način kao i njegova verenica Bobi Kristina Braun u 22. godini života 2015. godine.. Tako je preminula i njena majka a njegov staratelj, pevačica Vitni Hjuston u 48. godini 2012. godine. Obe su pronađene u kadi s velikom količinom droge u organizmu, a sada su stigli i rezultati autopsije njegovog tela.

Gordon se predozirao heroinom, a nalaze autopsije objavio je britanski "Daily Mail".

On je umro u 30. godini u bolnici "Altamonte Springs" za Novu godinu nakon što su pronašli negovo telo bez znakova života u hotelskoj sobi na Floridi. Nik je veče pre toga proveo zabavljajući se s prijateljicom. Ona je nazvala hitnu pomoć, ali je pobegla pre nego što su stigli.

Mrtvozornik Trejsi Kori utvrdila je da je Gordon preminuo zbog prevelike doze heroina, a u njegovoj istoriji bolesti zabeleženo je da su ga nekoliko puta pronašli u kliničkoj smrti, ali su uspeli da ga ožive.

U njegovom telu bile su velike količine raznih lekova, među kojima i jak sedativ midazolam. Naime, ta kombinacija lekova pokušava da obrne uticaj heroina u telu.

Gordona je javnost bliže upoznala 2015. kada je njegova verenica Bobi Kristina, ćerka Vitni Hjuston pronađena bez svesti u kadi i provela šest meseci u komi. Bobi je tada imala kombinaciju lekova koju i Nik pri svojoj smrti.

Kada je nađena u kadi u svojoj kući u Fultonu, Bobi je na telu imala brojne modrice, i porodica je bila ubeđena da je glavni krivac Nik Gordon, tadašnji verenik Bobi Kristine.

Ćerka Vitni Hjuston, Bobi Kristina Braun Nik Gordon i Bobi Kristina; Foto: Twitter/@REALbkBrown

Da sve bude još zamršenije, pokojna Vitni Hjuston je Gordona, kojeg je majka ostavila kada je imao 12 godina, odgajila kao svog sina iako ga nikada nije zvanično usvojila.

Ćerka Vitni Hjuston popila je toksični napitak koji je napravio Nik Gordon. Bobi Kristina je izgubila svest, a Nik joj je nakon toga gurnuo glavu u kadu s hladnom vodom, što je dovelo do oštećenje njenog mozga.

Kako je obdukcija potvrdila, Bobi Kristina je pre smrti konzumirala alkohol, marihuanu i kokain. Nik Gordon je 2016. godine je u novembru 2016. godine osuđen da plati novčani kaznu od 36 miliona dolara Kristininoj porodici

Protiv Bobinog verenika nikad nije podnesena kaznena prijava, ali je zato podignuta civilna tužba jer je skrivio njenu smrt. Gordon je navodno stalno kontrolisao Kristinu, tukao je i navukao na drogu, pa je preminula u 22. godini života. Takođe je krao novac s njenog bankovnog računa dok je bila u komi.

Na isti način je preminula i Bobina majka, slavna pevačica Vitni Hjuston u 49. godini života.

Bobi Kristina Braun, Vitni Hjuston Bobi Kristina i Vitni Hjuston; Foto: Profimedia/INF

Pronašli su je u kadi u hotelu na Beverli Hilsu, a u njenom telu je bilo kokaina. Imala je problema sa srcem i utopila se zbog velike doze droge.

Sve o životu, braku i turbulentnim godinama u životu Vitni Hjuston pročitajte OVDE.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA