Mila Jovović strahuje za svoju tek rođenu ćerkicu: "Srce me boli, cele nedelje smo u bolnici"

Suprug Pol Anderson i ćerke Ever i Dašijel velika su pomoć i podrška glumici

  • 2
Mila Jovović Mila Jovović/Foto: Instagram/millajovovich

Zvezda filma "Peti element", Mila Jovović (44), nedavno se porodila, a u ponedeljak je na Instagramu objavila da njena novorođena beba Ošin, stara nedelju dana, ima žuticu. 

Odmah nakon rođenja devojčice usledili su problemi, budući da je mala Ošin Lark Eliot Jovović Anderson dobila teži oblik žutice.

- Nema ničeg slađeg nego da vidite svoju decu kako se vole i cene zajednički provedeno vreme. Dašijel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Ošin ima žuticu koje ne može da se reši i cele nedelje smo u bolnici.

- Rekli su da mora da pije što više mleka, jer će tako brže ozdraviti. Ipak, vrlo brzo zaspi tokom dojenja, pa smo morali da uvedemo hranjenje na flašicu kako bi dobila što više mleka - napisala je Mila na Instagramu.

- Malena ima toliko ogrebotina na petama, da su morali da joj vade krv i rade testiranje antitela. Srce me boli kad mislim o tome. Ipak, nadamo se da će test krvi koji smo danas radili pokazati da je bolje - dodala je Mila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Žutica novorođene bebe je uobičajeno stanje u kom bebina krv sadrži višak bilirubina, žutog pigmenta crvenih krvnih zrnaca. Obično se javlja kada bebina jetra nije dovoljno zrela da bi se oslobodila bilirubina u krvotoku.

Dan nakon što je rodila bebu Ošin, Mila se oglasila na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

- Ona je tako lepa! Kosa joj je svetla i vrlo je jaka. Njene male ruke se non-stop pomeraju i teško ih je kontrolisati, a već podiže glavu da vidi šta se događa! - napisala je mama troje dece uz niz porodičnih fotografija na kojima je i nova beba.

- Ona je naše čudo i svi smo toliko zahvalni da je imamo i potpuno smo opsednuti njome - dodala je novopečena mama.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA