≫ 

Posle bizarnih slika na kojima u vešu šiša dečka, slavna pevačica bez blama prošetala gole grudi

Pevačica je uslikana dok je ulazila u hotel

  • 5
Majli Sajrus, dečko Foto: Instagram/codysimpson

Skandalozna Majli Sajrus (27) ne prestaje da intrigira javnost svojom pojavom, a ovaj put je odlučila da to ponovo učini provokativnim stajlingom, ukoliko to možemo tako nazvati s obzirom da je došla više golišava nego obučena.

Bivša supruga Lijama Hemsvorta (30) ovaj put je odlučila da ne sakrije baš ništa, pa je jasno pokazala bradavicu leve dojke...

Iako je već poznato da ne nosi brushalter i da je kod nje sve transparentno, uspela je iznova da šokira, a uslikana je u Njujorku dok je ulazila u hotel kada se vraćala sa jednog modnog događaja.

Na sebi je imala crne pantalone i beli topić, tačnije više neke krpice zavezane kako bi minimalno pokrile.

Podsetimo, nakon neuspelog braka sa glumcem i kratke avanture sa blogerkom, Majli je u vezi sa Kodijem Simpsonom i njih dvoje se ne suzdržavaju da objavljuju provokativne intimne i pomalo bezobrazne i bizarne zajedničke trenutke. Poslednje što su objavili jeste crno-bela fotografija na kojoj Kodi čuči dok ga ona obavija nogom i drži makaze u rukama...

Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Profimedia

Majli je ovu fotografiju, očigledno ponosno, objavila na Instagramu, a uz to je pratiocima poručila da požure ukoliko žele da je vide u ovom izdanju.

- Požurite, jer Instagram će sigurno uskoro obrisati ovu fotografiju - napisala je uz objavu.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA