≫ 

Srpkinja koja je zaludela kriket milionera i udaje se za njega

Lepa Nataša osvojila je srce jednog od najplaćenijih igrača kriketa u Indiji

  • 34
Nataša Stanković, Hardik Pandya

Nataša Stanković i Hardik Pandya/Foto: Instagram/hardikpandya93

Hardik Pandya počeo je 2020. godinu na najlepši mogući način, a divnom vešću obradovao je fanove. Svestrani igrač u indijskoj ekipi za kriket obelodanio je veridbu sa ženom svog života, Srpkinjom Natašom Stanković, 1. januara u Dubaiju.

Razmenili su prstenje na gliseru uz romantičnu muziku iz bolivudskih serija i filmova, a događaj je bio nezaboravan. Srećan par nije bio sam na gliseru, već su Hardikova porodica i prijatelji prisustvovali veridbi iz snova. I Nataša i Hardik su na svojim nalozima na Instagramu objavili fotografije sa veridbe čim su potvrdili ovu lepu vest.

Nataša Stanković

Nataša Stanković/Foto: Privatna arhiva

Ubrzo, društvene mreže bile su zatrpane čestitkama, a slavne ličnosti iz Bolivuda, kao i Hardikove kolege - igrači kriketa, poželeli su paru sve najlepše u budućem zajedničkom životu, piše The Cricket Times.

Ko je Srpkinja Nataša Stanković koja je osvojila srce milionera?

 

Rođena je 4. marta 1992. godine u Požarevcu. Otprilike je godinu i po dana starija od svog verenika. 2012. godine preselila se u Indiju kako bi ispunila svoj bolivudski san. Počela je da radi kao model za razne poznate brendove i tako je počela da postaje popularna. Debitovala je u bolivudskom filmu "Satyagraha" 2013. Pojavila se u plesnoj tački "Aiyo Ji" rame uz rame sa Ajay Devgn.

2014. oprobala se u rijalitiju "Bigg Boss" i tada je stekla veliku popularnost i postala slavna.

Osvojila je silne simpatije kada se pojavila u spotu "Bandook" izvođača Badshah. Ipak, najsjajniju zvezdu dotakla je kada je ponovo sarađivala sa reperom za pesmu "DJ Waley Babu".

Nataša Stanković

Nataša Stanković/Foto: Privatna arhiva

Tokom prethodnih godina pojavljivala se u brojnim spotovima bolivudske muzičke industrije. Novi preokret u njenoj karijeri dogodio se kada je dobila priliku da igra manju, ali zapaženu ulogu u spotu "Zero", uz indijskog glumca i producenta Shah Rukh Khana i glumicu Katrinu Kaif.

Nataša Stanković

Nataša Stanković/Foto: Privatna arhiva

Nataša je jedan veliki avanturista i voli da putuje, što dokazuju i njene objave na društvenim mrežama.

Srpska lepotica zabavljala se godinama sa televizijskim glumcem Alajem Gonijem. Ipak, stvari među njima nisu išle, pa se par razišao. Sa bivšim dečkom je ostala u dobrim odnosima, pa su njih dvoje viđeni zajedno u devetoj sezoni plesnog šou programa "Nach Baliye".

Nataša Stanković

Nataša Stanković/Foto: Privatna arhiva

2019. godine Nataša je debitovala i na onlajn glumačkom polju, ulogom Sare u seriji "The Holiday", gde se takođe pojavila i indijska glumačka zvezda Adah Sharma.

O njoj danas piše ceo svet, a na Balkanu će se, po svemu sudeći, tek pisati. 

Nataša Stanković

Nataša Stanković/Foto: Privatna arhiva

Koliko je "težak" Hardik?

 

Hardik Pandya je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji. Njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1,5 miliona dolara. Fanovi su ludi za njim, kao i za kriketom - mahom zbog njega.

Stoji iza velikih pobeda koje je Indija postigla u poslednje vreme i imao je važnu ulogu kao član nacionalnog tima Indije.

 
 
 
View this post on Instagram

🔥❤️ #throwback😍 @hardikpandya93A post shared by 🎀Nataša Stanković🎀 (@natasastankovic__) on

 

Evo i kako je izgledala njihova veridba:

Nataša Stanković, Hardik Pandya

Foto: Instagram/hardikpandya93

 
 
 
View this post on Instagram

Forever yes 🥰💍❤️ @hardikpandya93A post shared by 🎀Nataša Stanković🎀 (@natasastankovic__) on

 

Takođe, par je i nedavno Dan zaljubljenih proslavio na romantičan način, kako je bilo i za očekivati, a Hardik je svojoj ljubavi života priredio romantičnu večeru uz crvene ruže u divnom ambijentu.

- Ne samo danas, svaki dan je Dan ljubavi sa tobom! Srećan svima Dan zaljubljenih. Delite ljubav koliko god možete! - poručio je Hardik uz objavljenu sliku sa Natašom.

 
 
 
View this post on Instagram

Not only today, everyday is valentines with you! Happy valentines everyone ❤️ Share love As much as you can !A post shared by Hardik Pandya (@hardikpandya93) on

 

(B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    15. februar 2020 | 22:30

    Što se nije u mene zaljubila. Imam 43 hiljade plus prevoz. I kuću u Grockoj

  • samo vas posmatram

    15. februar 2020 | 22:14

    Njoj ako se ovaj svidja, svidjam joj se i ja, al svaka cast za snalazljivost to postujem, ako njen zeludac ovoga moze svariti mi iz Srbije pozdravljamo naseg zeta, Indija do Tokija

  • Bek

    15. februar 2020 | 21:55

    Da nema mijarde sigurno bi bila sa indijcem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA