≫ 

Otac pronašao telo: Voditeljka rijalitija digla ruku na sebe čim je ostala sama u stanu

Oduzela je sebi život kada je njena prijateljica otišla do prodavnice

  • 1
Britain TV Host Death Foto: Tanjug/AP

Voditeljka najpopularnijeg britanskog rijalitija "Love Island" Karolajn Flek (40) pronađena je mrtva u svom domu, a sada je potvrđeno da je izvršila samoubistvo.

Beživotno telo voditeljke pronašli su u njenom domu u Londonu nakon što je njen bivši dečko prijavio da mu ne odgovara na poruke, a Tviterom su počele da kruže razne teorije - kako je izvršila samoubistvo jer je nastavljeno suđenje zbog toga što ga je nedavno pretukla.

Britanski mediji navode kako je samoubistvo izvršila nakon što je njena prijateljica nakratko izašla iz stana kako bi otišla do prodavnice, a kada se vratila vrata stana su bila zaključana. U stan je došao voditeljkin otac i zatekao ćerkino beživotno telo.

Porodica je u subotu potvrdila tragičnu vest i zamolila za privatnost u ovim teškim trenucima.

- Potvrđujemo da je naša Karolina preminula danas, 15. februara - saopštila je porodica i zamolila da ih novinari ne kontaktiraju i ne fotografišu.

Podsetimo, Kerolajn je pretukla dečka Luisa Bartona pre mesec i po dana, nakon čega su oboje saslušani. Luis joj je oprostio, te tada izjavio kako je došlo do nesporazuma i da smatra da su oni i dalje u vezi i da je tužba neosnovana, ali je Kerolajn tada sud odredio zabranu prilaska dečku bez obzira što se on protivio odluci.

Britain TV Host Death Kerolajn Flek/Foto: Tanjug/AP

U petak, 14. februara, Kerolajn je saznala da slučaj nije odbačen te da je prvo ročište zakazano u martu, nakon čega je sebi oduzela život.

S tim u vezi, kruže priče da je ovo razlog njenog samoubistva, a njen menadžer optužuje Tužilaštvo koje je pokrenulo suđenje u slučaju nasilja koje je počinila.

Caroline Flack, Lewis Burton Kerolajn i Luis/Foto: Instagram/carolineflack

- Bila je talentovana mlada žena koja je svoj posao obavljala profesionalno i koju su obožavali gledaoci širom zemlje. Poslednjih meseci je bila pod pritiskom zbog slučaja i potencijalnog suđenja. Tužilaštvo ju je gonilo iako je znalo koliko je osetljiva i iako navodna žrtva nije želela da ih podrži u krivičnom gonjenju - saopštio je menadžer voditeljke.

- Danas bi trebalo dobro da razmisle i pogledaju kako su se poneli prema ovom slučaju koji nema težinu, ali ima medijsku pažnju. To je doprinelo njenom stanju - dodao je, navodeći kako je uništen zbog tragične vesti o njegovoj prijateljici i klijentkinji.

Britain TV Host Death Kerolajn Flek/Foto: Tanjug/AP

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markan

    16. februar 2020 | 05:43

    nije se ubila po njoj se vidi da voli zivot ubistvo 100%

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA