≫ 

Najpoznatija plus-sajz manekenka prvi put u javnosti nakon porođaja, sa bebom

Ešli Grejem je sa bebom uhvaćena na ulicama Njujorka

  • 2
Ešli Grejem, Ashley Graham Ešli Grejem/Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Najpoznatiji plus-sajz model Ešli Grejem (32) fotografisana je na ulicama Njujorka sa bebom, prvi put nakon što je na svet donela svoje prvo dete.

Porodila se 19. januara, a ona i njen suprug Džastin Ervin prvi put su se ostvarili kao roditelji i dečaku su dali ime Ajzak Menelik Đovani Ervin.

Da Ešli uživa u novoj ulozi i da se sjajno snalazi kao majka, dokazala je objavama na Instagramu, ali javnost nije imala priliku da je nakon porođaja vidi od glave do pete.

U naručju je nosila sinčića, i to ispod jakne da mu bude toplo, i u jednoj ruci je imala mobilni telefon, a u drugoj je držala torbu. 

Bila je obučena u sportskom stilu, sva u crnom, a nosila je patike i trenetku. Izgled je upotpunila kratkom bundom i crnim sunčanim naočarima, a delovala je prilično ozbiljno.

Koliko je zahvalna što je postala majka, istakla je u nekoliko navrata na društvenim mrežama, a sada je prvi put uhvaćena sa bebom na ulicama Njujorka.

Ešli Grejem, Ashley Graham Ešli Grejem sa bebom/Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Honor

    16. februar 2020 | 09:49

    Neka su i ona i beba zive i zdrave... Ali manekenka, ljudi... Ne dajml deci da misle da je ovo zdravo, pa i lepo

  • Gaga

    16. februar 2020 | 18:25

    Pa i o anoreksicnim manekenkama treba pisati isto da to nije niti lepo niti zdravo..al ne vidim nesto da ih neko ne podrzava ili zabranjuje..cak sta vise,one,u kombinaciji sa starletama,prave debile od danasnje omladine(devojcica),pa ih poet niko ne zabranjuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA