≫ 

Azijska turneja poslednjeg Bondovog nastavka "No time to die" otkazana zbog virusa

Mnogi su predviđali da će "No time to die" nadmašiti "Skyfall" iz 2012. godine

  • 0
Džejms Bond Danijel Krejg kao Džejms Bond / Printskrin: James Bond 007

Poslednji nastavak iz franšize "Džejms Bond" sa Danijelom Krejgom (52), "Nema vremena za umiranje", trebalo je da postane najisplativiji film o tajnom agentu svih vremena.

Nastavak u bioskope stiže početkom aprila, tačnije premijerno prikazivanje zakazano je za 2. april, a pripremljena je i velika svetska turneja, koja je, zbog pretnje od koronavirusa koji trenutno vlada, otkazana.

Obzirom da su kineske vlasti do sada zatvorile više od 70.000 bioskopskih svorana širom države, producenti su odlučili da otkažu dolazak glumaca u Kinu. Čak i da epidemija virusa misteriozno iščezne sa planete, zvezde filma ne bi dobile dozvolu doktora i osiguravajućih kompanija za odlazak u Kinu, piše Daily Mail.

Sa svetskom zaradom od 1,1 milijardi dolara, titulu najisplativijeg filma o gospodinu Bondu drži nastavak "Skyfall" iz 2012. godine, a kako su mnogi predviđali "No time to die" trebao je da prevaziđe tu zaradu.

Međutim, to će u ovakvim okolnostima biti teško, obzirom da se od Kine i ostalih država Bliskog istoka očekivalo da će filmu doneti između 150 i 300 miliona dolara zarade.

I dok film verovatno očekuju gubici, pesma koja će biti uvodna kompozicija, mlade autorke Bili Ajliš (18) ruši rekorde na Jutjub platformi. Pesma je u prva 24 sata prikupila  više od 17 miliona pregleda.

Džejms Bond Danijel Krejg posledni put u ulozi tajnog agenta, Printskrin: YouTube/Movie Trailers Source

Ostvarenje je režirao Keri Fukunaga, a pored Krejga u filmu igraju: Rami Malek, Rejf Fajns, Kristofer Volc, Naomi Haris, Lea Sedu, Ana de Armas i Džefri Rajt.

Danijel Krejg peti put glumi britanskog tajnog agenta 007, a i sam je potvrdio da je ovo poslednji nastavak u kojem će igrati Bonda, jer je "došlo vreme da ga zameni neko mlađi."

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA