≫ 

Elton Džon se usred koncerta rasplakao pred 50.000 ljudi, odveli ga slomljenog sa bine

Slavni pevač uprkos jakoj želji nije mogao da održi koncert pod upalom pluća

  • 8
Elton Dzon

Printskrin: Youtube/ Salvo Sottile

Stadion u Oklandu bio je ispunjen do poslednjeg mesta i mali da primi sve one koji su želeli da vide i čuju slavnog Eltona Džona (72). Oko 50.000 ljudi dokopalo se svog mesta u želji da uživa u glasu i pesmama proslavljenog rokera, međutim, stvari nisu baš išle po planu.

Publika je imala priliku da vidi Eltona, ali...nije baš imala priliku da ga sluša, piše Heute.at.

- Žao mi je, jako mi je žao - rekao je Elton Džon kada se obratio publici usred koncerta promuklim glasom. Ustao je od svog klavira, pa izjavio: "Moj glas ne sarađuje".

Zatim je pokrio lice rukom i počeo da plače, a publika ga je podržala gromoglasnim aplauzom i s ljubavlju ispratila kada su ga odveli sa bine.

Čuveni roker je na početku koncerta saopštio da ima upalu pluća. Fanovi su imali priliku kasnije da vide kako ga lekari pregledaju na sceni, a u jednom momentu je čak izjavio: "Ne znam koliko ću još moći da pevam".

Nakon pesme "Funeral for a Friend" bilo je gotovo.

Elton Džon, Elton John

Elton Džon/Printskrin: Youtube

Pevač se kasnije oglasio na Instagramu i još se jednom izvinio publici uz objašnjenje da je veoma razočaran što je sve pošlo po zlu.

- Želim da se zahvalim svima vama koji ste bili u Oklandu. Uprkos mojoj dijagnozi koju sam dobio ranije tog dana, želeo sam da vam priredim najbolji mogući šou. Svirao sam i pevao iz sveg srca, sve dok moj glas više nije mogao da peva. Razočaran sam, duboko uznemiren i žao mi je. Pružio sam sve što sam mogao. Hvala vam beskrajno na neverovatnoj podršci i ljubavi koju ste mi pokazali tokom koncerta. Beskrajno sam zahvalan - napisao je.

 

Ovo je, inače, poslednja turneja slavnog Eltona Džona. Uprkos svemu, želi još da održi tih 300 koncerata u tri godine, a onda će se oprostiti od karijere i fanova. Kako je najavio još 2018. godine, želi da sa svojim suprugom i dvoje dece uživa u "poslednjem poglavlju svog života".

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    16. februar 2020 | 23:49

    A nas cola 6 arena, kao momcic

  • Joooj ludilooo, mmmm

    16. februar 2020 | 21:52

    Ušli ko svinje, a izašli ko ovce. Kakva transformacija. 😂😂😂😂

  • Qwerty

    16. februar 2020 | 21:55

    I ja bi plakao, ali od sreće. Otpevas jednu pesmu i tutanj, a parice legle na račun. Hahahaha 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA