≫ 

Biber rekao ženi: "Frustracije prema meni izrazi u krevetu"

Džastin Biber je u Londonu pred svojim obožavaocima rekao da njegova supruga i on po ceo dan imaju seks i da želi da Hejli svoje frustracije iskali na njemu u krevetu

  • 5
Džastin Biber Justin Bieber Hejli Hailey

Džastin i Hejli Biber; Foto: ImagePressAgency/Face to Face/Profimedia

Muzičar Džastin Biber (25) je posvetio album "Changes" supruzi Hejli (23), posebno pesmu "Take It Out On Me". Tim povodom je otkrio pikanterije iz braka, odnosno rekao kako Hejli i on ponekad imaju seks po ceo dan.

Otpevao je pesmu "Take It Out On Me" jer svojoj supruzi uvek govori da frustracije prema njemu izrazi u krevetu.

- Svi smo ponekad frustrirani i uznemireni. Rekao sam svojoj ženi da kad se bilo šta događa i kako god se oseća, može to sve iskaliti na meni u krevetu, ako znate na šta mislim - rekao je Džastin.

Ne stidi se da priča o svom seksualnom životu. Tako je bilo i u Londonu kad je nakon nastupa odgovarao na pitanja novinara.

- Kad sam sa suprugom, volimo... Možete pogoditi šta radimo po ceo dan. Postane stvarno ludo. To je ono što svi mi radimo - kazao je tad Džastin. Kod Hejli ga ne privlači samo izgled, nego kakva je ona osoba. S njom je pronašao mir.

- Čudesno je biti u braku. Ali, kažem vam, nemojte smetnuti s uma da brak nije lagan. Na njemu morate raditi. Da je brak lagan svi bi se u njega upuštali. Svi vi koji želite da budete u braku i imate decu, znajte da je to celodnevni posao. Morati izabrati strpljenje, morate voleti osobu, biti brižni. Snažno je to iskustvo. Stvarno je neverovatno - rekao je Džastin.

Justin Bieber and Hailey Baldwin, Džastin Biber i Hejli Boldvin

Džastin i Hejli Biber; Foto: Instagram/BEEM/Beem/Profimedia

Inače, Džastin Biber u emisijama pod nazivom "Seasons" koje se prikazuju na Jutjubu otkriva detalje iz svog života i kako se izborio sa zavisnošću od droge.

Imao je nekoliko problematičnih godina kada je bio zavistan o raznim drogama i tabletama toliko jako da čim bi otvorio oči ujutro, konzumirao je nešto od opijata. O celoj toj borbi i pokušaju bega od droge Džastin je progovorio u svojim dokumentarnim emisijama na Jutjubu, koje možete pogledati u videu ispod.

Video: I dečaci plaču, a Džastin Biber rado govori o svojim suzama

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA