≫ 

Devojka Metjua Perija potvrdila vezu sa 22 godine starijim slavnim glumcem

Moli Hurvic je potvrdila da je dve godine u vezi sa poznatim glumcem Metjuem Perijem i poslala mu slatku poruku za Dan zaljubljenih

  • 1

Devojka Metjua Perija (50), Moli Hurvic (28) je zvezdu serije "Prijatelji" nazvala "moj omiljeni" u slatkoj poruci za Dan zaljubljenih i tako potvrdila da su u vezi.

Glumčeva devojka Moli je javno priznala njihovu vezu kada je na Instagramu odala priznanje Periju.

- Druga godina od kako proslavljamo Dan zaljubljenih, ali prva od kada si postao Instagram influenser. Srećan Dan zaljubljenih omiljenom čoveku - napisala je Hurvic.

Njihova veza je postala poznata javnosti u novembru 2019. godine, kada su Metju i Moli uslikani ispred jednog restorana u Zapadnom Holivudu.

Matthew Perry, Metju Peri Metju Peri i Moli Hurvic; Foto: Profimedia/MEGA

Par je proveo praznike u Los Anđelesu u Perijevoj vili vrednoj 35 miliona dolara. U to vreme Hurvic je na društvenim mrežama podelila fotografiju novogodišnje jelke i nje, a u opisu je napisala:

- Prema dogovoru o starateljstvu mojih roditelja, mojoj majci nije bilo dozvoljeno da ima novogodišnju jelku... Srećom, taj dogovor nema uticaja na ćerkinog momka, tako da je Hurvic ipak dobila jelku...- našalila se ona.

Metju je bio singl nekoliko godina otkako je raskinuo šestogodišnju vezu sa glumicom Lizi Kaplan (37) 2012. godine.

Pogledajte u videu ispod kako izgleda nova devojka Metjua Perija.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA