Holivudski zavodnik 15 godina voli samo jednu ženu, a romantičnim gestom oduševio je sve

Čarli je od 2005. godine ludo zaljubljen u svoju devojku Morganu

  • 2
Charlie Hunnam Čarli Hanam; Foto: SL, Terma/BACKGRID/Profimedia

Holivudski glumac Čarli Hanam (39) je pokazao da je romantik, 15 godina voli istu ženu, a nedavno je uslikan kako svojoj lepšoj polovini nosi buket cveća.

Čarlija je proslavila uloga u seriji "Sinovi anarhije", a trenutno ga gledamo u bioskopskom hitu "Gospoda". Međutim, plavokosi lepotan je poznat po zanimljivom, ali ne burnom ljubavnom životu.

Čarli je davne 1999. godine upoznao kolegicu Ketrin Taun (41) na audiciji za popularnu seriju "Dawson's Creek", a samo tri nedelje kasnije par se venčao u Las Vegasu. Brak je potrajao do 2002. godine, nakon čega je glumac bio u vezama s modelom Sophie Dalj (42), glumicom Stelom Parker (39) i producentkinjom Georginom Taunsli (39).

Tek 2005. godine je upoznao ljubav svog života, umetnicu i dizajnerku nakita Morganu Meknelis (33), s kojom nikada nije stao pred oltar, ali ne skriva koliko je zaljubljen u nju.

Čarlijeve obožavateljke, 2011. godine, su postale nemilosrdne prema njegovoj partnerki i vređale su je do te mere da je i sam glumac bio prisiljen da objavi javno pismo.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Morgana McNelis (@morgana.mcnelis) on

- Do ovoga me dovela činjenica da je moju pažnju privukla skupina nezrelih devojaka koje objavljuju velik broj zlih i oštrih komentara, usmerenih protiv moje dugogodišnje devojke, koje ovim putem molim da prestanu s tim. Ona je inteligentna, lepa i dobra osoba koja nema veze sa zabavnom industrijom. Ako želite biti zlobne, budite prema meni, a nju ostavite na miru. Najviše me zbunjuje to što se te osobe nazivaju mojim obožavateljkama - započeo je.

- To je devojka koju volim, s njom sam proveo poslednjih 11 godina i planiram idućih 60. Ona je bila moj odani partner i prijatelj i pre nego što su došli uspeh i novac. Zar je napadate iz divljenja prema meni? To nema smisla. Možda tako želite da poboljšate kvalitet svog života, jer zna se kako takva mržnja dolazi iz duboko ukorenjenog ličnog nezadovoljstva. Razmislite o tome. Garantujem vam da kada biste je upoznali, osećali biste se glupo zbog svega što pišete o njoj. Unapred hvala za poštivanje ovoga zahteva - zaključio je glumac.

 
 
 
View this post on Instagram
🔘New movie for Charlie, called the Gentlemen and directed by @guyritchie ! Coming s👀nA post shared by Charlie Hunnam (@charliiehunnam) on

U jednom intervjuu Čarli je otkrio da se odmalena boji bakterija i mrzi kada u filmovima treba da odglumi scene ljubljenja, jer ne želi da "pokupi" neke bolesti.

- Svi misle da mi je život predivan jer mogu da se ljubim sa puno lepih žena dok snimam filmove, ali meni je to užasno - rekao je Čarli, a kaže da do kraja života želi da ljubi samo svoju devojku.

Video: Milica i Petar se ljube u kolima! Ne zna se ko je zaljubljeniji ni čiji pogled je nežniji

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA