Adel nikad mršavija: Na venčanju prijatelja pokazala struk i tanke ruke

Pevačica Adel se pojavila na venčanju prijatelja i pokazala da je izuzetno smršala, a da su njen struk i ruke veoma tanke

  • 2
Adele Adel; Foto: Profimedia

Pevačica Adel (31) je iznenadila svoje obožavaoce drastičnom transformacijom, a prema pisanju stranih medija smršala je 45 kilograma za godinu dana.

Linija britanske pevačice je postala jedna od glavnih tema medija. Nakon što se pojavila znatno mršavija na zabavi nakon dodele Oskara, paparaci žele da je uslikaju kako izgleda. U poslednje vreme Adel izlazi samo na prijateljska druženja, pa o njenom novom izgledu svedoče samo amaterske fotografije i snimci.

U Londonu se u subotu održalo venčanje njenih prijatelja Laure Dokril i Huga Vajta. Pevačica je uhvatila mikrofon i otpevala svoj veliki hit "Rolling In The Deep", a zatim hit grupe Spajs Grls "Spice Up Your Life", a svi su mogli da primete da je izgubila dosta kilograma i da je njen struk nikad tanji, a ruke nikad mršavije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ADELE (@adelesp) on

Adel se podvrgnula strogoj dijeti u kojoj uzima 1000 kalorija dnevno i pije zelene prirodne sokove. S dijetom je krenula nakon razvoda od Sajmona Koneckog (45).

Pevačica je priznala da je zbog kilaže ranje plakala, ali da nikada nije ništa preduzela da smrša, već bi se samosažaljevala.

Njena promena je itekako vidljiva, a ako je suditi prema pisanju stranih medija, u borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njom su bili treneri Džo Viks i Dalton Vong.

- Adel ne voli da vežba, ali je u potpunosti promenila svoj stil života i 90 odsto njenog novog izgleda je tu zahvaljujući dijeti- rekao je privatni trener.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ADELE (@adelesp) on

Iz ishrane je izbacila šećer i sprovodila je "Sirtfood" dijetu koja se fokusira na hranu od biljaka kao što su heljda i kelj koje utiču na apetit i aktiviraju gen mršavljenja u telu. Dijeta je bazirana na sedam proteina koji regulišu veliki broj funkcija u telu kao što su metabolizam i životni vek.

Ova dijeta dovodi do brzog gubitka kilograma i očuvanja mišićne mase. Navodno je ključ uspeha i u tome što je krenula na pilates, a dizala je i tegove u teretani.

Nju su nedavno paparaci uslikali u helankama. Ulazila je u automobil dok je na sebi imala usku trenerku koja je naglasila njenu liniju, posebno ravan stomak i mršavije noge.

Adel Adel; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Obožavatelji su u početku voleli njen preobražaj, ali sad misle da je vreme da stane s dijetom.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA