Emili Ratajkovski u minijaturnom bikiniju podsetila zašto je njeno telo san mnogih muškaraca

Mankenka je pokazala zašto važi za jednu od najzgdnijih žena na svetu

  • 4
Emily Ratajkowski, Emili Ratajkovski Emili Ratajkovski, Foto: Tanjug/AP

Važi za jednu od nalepših žena na svetu i može da se pohvali titulom jedne od najtraženijih modela, a Emili Ratajkovski (28) sjajno ide i reklamiranje proizvoda, kupaći kostima za čiji dizajn je sama zaslužna.

Naime, nakon što je pre tri godine odlučila da pokrene svoju liniju kupaćih kostima, Emili je shvatila da je najbolja reklama za njih ona sama.

To je logičan potez, a ako je neko u to posumnjao makar na trenutak, dovoljan je jedan pogled na njene najnovije fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Lepa brineta je na svom Instagram profilu objavila nekoliko seksi fotografija sa Jamajke, na kojim pozira u najnovijim minijaturnim bikinijima.

Ona se nedavno našla na udaru negativnih komentara kada su je optužili za preterano korišćenje fotošopa zbog objavljene fotografije na kojoj joj pozadina izgleda potpuno neprirodno i izobličeno.

Mnogi smatraju da se Emili često previše zaigra u fotošopu, ali na osnovu njeih najnovijih objava u bikiniju, nesporno je da je njno telo san mnogih muškaraca.

Emili trenutno boravi na Jamajci u društvu supruga ebastianom Bear-McClardom (32) s kojim je u braku od 2018. godine.

Emily Ratajkowski Emili Ratajkovski, Foto: Profimedia

Ona je svetsku slavu stekla nakon pojavljivanja u muzičkom spotu Robina Tikea za pesmu "Blurred Lines", a uz to je postala i jedna od najtraženijih imena u svetu mode.

Emili je nedavno predstavila svoj novi model kupaćeg kostima, pa je pozirala u njemu na plaži, dok su njene grudi bile u prvom planu. Ona je za svoju kreaciju dobila inspiraciju od Versaće bikinija koji košta oko 1.300 evra. Navodno će i manekenka svoj bikini prodavati po istoj ceni kao i Vrsaće.

 
 
 
View this post on Instagram
No seriously my favorite @inamoratawomanA post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Sve je više onih koji smatraju da Amerikanka poljskih korena promoviše nerealan standard lepote, ali nju to ni najmanje ne zabrinjava. Ona je posvećena svojoj karijeri, dizajniranju sopstvene linije bikinija i donjeg veša, kao i šetnji po modnim pistama.

Video: Gole grudi slavne manekenke samo što nisu ispale

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hi

    18. februar 2020 | 01:44

    Ja bi voleo da je vidim uzivo izbliza bez neke sminke, ds vidim zapravo koliko joj je nos i usta veci na odnosu cele face. 🤦‍♂️

  • Baba

    18. februar 2020 | 07:25

    Prosek ,nista spec

  • Kakva Emili

    18. februar 2020 | 00:19

    Pozdravila te Nives😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA