≫ 

Skrivao se, ali... Kijanu Rivs uhvaćen na snimanju "Matriksa" u bade mantilu i kućnim papučama

Glumac je lice pokušao da sakrije velikom kapuljačom, ali nije mu pošlo za rukom

  • 0
Keanu Reeves, Kijanu Rivs Kijanu Rivs / Foto: Profimedia

Holivudski glumac Kijanu Rivs (55) snima četvrti deo bioskopskog hita "The Matrix", a paparaci su ga uslikali dok je šetao do šminkernice u malo drugačijem izdanju.

Nosio je beli bade mantil i crne kućne papuče, a preko toga je obukao crni mantil s velikom kapuljačom, koja mu je skoro sakrila lice. U ruci je nosio sivu torbu sa zelenim ručkama, a u drugoj ruci najverovatnije scenario filma.

Ubrzo nakon toga se presvukao u odelo s prugama, koje je veoma ličilo na pidžamu, dok je na nogama nosio braon espadrile. Na sebi je imao isti crni mantil, a u rukama istu torbu i scenario kao i na prethodnoj fotografiji.

Keanu Reeves Kijanu Rivs / Foto: Profimedia

U novom nastavku "The Matrixa" Rivsu će se pridružiti bivša mis Sveta i glumica Prijanka Čopra (37), supruga Vila Smita Džada Pinket Smit (48), Abdul Matin II (33) i Nil Patrik Haris (46), koji je najpoznatiji po ulozi Barnija Stinsona u seriji "Kako sam upoznao vašu majku".

Kijanova devojka Aleksandra Grant (47) je uslikana u blizini tog filmskog seta, a prošle nedelje se na dodeli Oskara umesto s njom, pojavio s majkom Patricijom Tejlor (76). U tom trenutku svi su zamenili njegovu majku i devojku zbog slične frizure.

Keanu Reeves sa devojkom Kijanu i Aleksandra / Foto: Guliver/Presley Ann/Getty Images for Audi

Naime, Aleksandra se ne farba i ima sedu kosu, pa zbog toga izgleda starije. Čak su je upoređivali i sa glumicom Helen Miren (74).

Samim tim što se nije pojavio s devojkom, strani mediji su počeli da šuškaju u njihovoj vezi nešto nije u redu i da im je ljubavni život u krizi. Kijanu je dugo krio da je u vezi sa Aleksandrom, a krajem prošle godine su se prvi put pojavili u javnosti zajedno.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA