≫ 

Detalji obdukcije Vitni Hjuston: "Od kokaina joj poispadali prednji zubi"

Nakon smrti Vitni Hjuston, doktore koji su radili obdukciju je iznenadilo to što pevačica nije imala 11 prednjih zuba

  • 4

Čuvena pevačica Vitni Hjuston je u privatnom životu imala pregršt problema, a pronađena je mrtva u 49. godini, u kadi hotela na Beverli Hilsu. U tom trenutku u krvi joj je pronađeno devet različitih vrsta droga.

Tokom života pratile su je razne kontroverze, a sve je počelo 1992. godine kada se udala za muzičara Bobija Brauna, s kojim je sledeće godine dobila ćerku Kristinu Braun. Čim je upoznala Brauna, pevačica se promenila i počela da srlja u propast.

Pratile su je razne priče - od upotrebe droge, do članova porodice koji su ju maltretirali. Njen muž, muzičar Bobi Braun (51) je bio nasilan prema njoj i zajedno su konzumirali drogu. Takođe, Vitni je kad je bila mala zlostavljana od strane njene rođake Di Di Varvik, koja je umrla 2008. godine, a sve to je objavljeno u dokumentarnom filmu o Vitninom životu koji je prikazan na Kanskom festivalu 2018. godine.

Nedavno su detalji obdukcije velike pop zvezde isplivali u javnost i otkriveno je jako loše zdravstveno stanje u kom se Vitni nalazila u vreme smrti.

Vitni Hjuston, par dana pred smrt

Vitni Hjuston pre smrti; Foto: Profimedia/Pacific coast news

Pevačica je imala srčanih problema, proširenu arteriju i devijaciju nosa od posledica konzumacije kokaina. Na unutrašnjem delu levog lakta otkriveni su tragovi igle, kao i ožiljci ispod dojki nastali zbog implantanata koje je ugradila.

Ono što je najviše iznenadilo doktore koji su radili obdukciju bilo je stanje zuba pevačice. Prema izveštaju njoj je navodno nedostajalo 11 prednjih zuba, pa je nosila zubnu protezu.

Tina Braun, sestra Bobija Brauna je 2006. godine rekla da su pevačici zubi ispali kao posledica prevelike konzumacije kokaina.

- Svuda je gubila zube. I kod kuće, i kad je bila nadrogirana napolju - izjavila je Tina.

Ona je rekla da je Vitni stalno naručivala zamenske zube koje je plaćala oko 6000 dolara. Hjuston je 2002. progovorila o zavisnosti o drogi.

- Prvo da razjasnimo jednu stvar. Krek je jeftin. Zarađujem previše novca da bih ga ikad pušila. Tako da razjasnimo to. Krek je loš - objasnila je pevačica.

Porekla je upotrebu kreka, ali je priznala da je pila alkohol i uzimala kokain, tablete kao i da je pušila marihuanu.

Video: Pevala u suzama prvi put nakon što se predozirala i umalo umrla, publika ustala i aplaudirala joj

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 56

    19. februar 2020 | 08:26

    Narkomana i alkosa mi nije zao, ni malo.

  • Boban

    19. februar 2020 | 03:22

    R I P

  • nikolas

    19. februar 2020 | 08:12

    POSTOJI I PRODUCENSKA MAFIJA -VELIKI NOVAC JE BIO U POTANJU I ZBOG DROGE JE ZAPALA JOS I U DUGOVE !!! U PITANJU SU STOTINE MILIONA DOLARA !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA