≫ 

Ben Aflek konačno otkrio zašto više ne glumi Betmena

Prepustio je ulogu super heroja drugom glumcu da bi preživeo

  • 4
Ben Aflek

Foto: Printskrin/Youtube/ Looper

Prošlo je nešto više od godinu dana, od kako je Ben Aflek (47) objavio da neće reprizirati ulogu Betmena.

On je trebalo da režira i glumi u najnovijem ostvarenju o mračnom vitezu, pre nego što je projekat preuzeo Met Rivs i postavio Roberta Patinsona za novog Betmena. U razgovoru za "Njujork tajms", Aflek je otvoreno razgovarao o svojim problemima sa alkoholom, nelagodnom radu na filmu „Liga pravde“ i o odlukama koje su ga dovele do njegovog poslednjeg filmskog ostvarenja „ Put nazad“.

Burno vreme koje je proveo snimajući "Ligu pravde" (film je bio potpuno razočarenje, jer je zaradio mnogo manje nego što se očekivalo) je bilo jedan od glavnih razloga zbog kojih je odustao od daljeg igranja Betmena.

- Pokazao sam nekome skriptu za najnovijeg Betmena. Pogledali su me i rekli da misle da je skripta dobra. Ali da, takođe, misle da ću ako pristanem na to, ponovo početi da se opijam do iznemoglosti, jer sam jedva preživeo poslednje snimanje - istakao je Aflek.

Prvi put je Aflek glumio Betmena u ostvarenju "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" (2016). Iste godine nekreditovano se pojavio kao Betmen u "Odredu otpisanih". Iako je Ben Aflek učestvovao u kreiranju scenarija za novog Betmena, Met Rivs je odlučio da ne iskoristi tu verziju, već da napiše svoju.

Rivs je nedavno objavio nove fotografije i snimke Roberta Patinsona u Betmen odelu, čija je premijera zakazana za 25. jun 2021. godine.

Aflek se u intervjuu dotakao i svoje borbe sa alkoholizmom. Govorio je o svoja tri boravka u rehabilitacionom centru i o svojim kolegama glumcima, Bredliju Kuperu i Robertu Dauniju Džunijoru, koji su mu pomogli da ne skrene s puta trezvenosti – prenosi Variety.

- Jedna stvar o oporavku koju mislim da ljudi ponekad zanemaruju je činjenica da on u vas unosi određene vrednosti. Budi iskren. Budi odgovoran. Pomozi drugima. Izvini se kad grešiš - istakao je Aflek.

Obe situacije(rehabilitacija i odustupanje od uloge Betmena) su doveli do toga da Aflek prihvati ulogu u filmu „Put nazad“. Priča prati bivšu košarkašku zvezdu (Aflek) koji se bori sa alkoholizmom i ujedno pokušava da se vrati na scenu, tako što će postati košarkaški trener u jednoj srednjoj školi. Gevin O'Konor je režirao film i napisao scenario zajedno sa Bredom Inglesbijem.

- Nikada nisam voleo da rizikujem. Što se tiče ovog filma, koristi su, po meni, daleko nadmašile rizike. Smatram da je ovo iskustvo za mene potpuno delotvorno.

Video: Dženifer Garner vratila sudiju iz penzije da bi je razveo od Bena Afleka

(K. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA