≫ 

Madonina ćerka jedva stajala na nogama, izgledala kao da će da se sruši, pa pokazala previše

Lurdes je jedino biološko Madonino dete

  • 11
Lourdes Leone, Madona, Madonina ćerka Lurdes i Madona, Foto: Profimedia/Landmark

Ćerka pop dive Madone (61) bila je glavna atrakcija na Nedelji mode u Londonu, zahvaljujući svom čudnom ponašanju i donjem vešu koji je pokazala čim je izašla iz kola.

Naime, Lurdes Leon (23), inače muzičarka u usponu, uslikana je posle revija, kada se uputila na zabavu magazina "Love" u Standard hotel u Londonu.

Ona je za tu priliku obukla majicu koju je ponela kao haljinu i koja joj je jedva preuzela međunožje, a preko toga je imala tigrasti kaput koji je u ovom slučaju poslužio samo kao modni detalj, a ne da prekrije intimne delove tela.

Imala je i čizme do kolena, a pri izlasku iz kola toliko se gegala da su svi vrlo lako pomislili da je baš "dala po čašici". Momenat koji je najviše ukazivao na to jeste onaj kada je kosom pokrila lice, a delovalo je kao da će joj pozliti.

Podsetimo, Lurdes je jedino biološko Madonino dete i najstarija je od petoro braće i sestara. Poznata je po tome da nije pristalica depilacije i skidanja dlaka, kao i njena slavna mama.

Lourdes Leon Lurdes Leon, Foto: Profimedia

Međutim, na ovoj fotografiji barem joj noge deluju prilično glatko.

Podsetimo, Lurdes je u decembru 2019. snimljena kako orgija na privatnoj zabavi, čemu je prethodilo to što je bila jedna od učesnica ekstravagantne modne revije jedne poznate marke u Majamiju.

Tada je na sebi imala dugu lepšavu haljinu cvetnog dezena, a i tom prilikom je pokazala dlakave pazuhe.

Kada se pridružila ostatku modela, revija se pretvorila u pravo orgijanje obzirom da je svako imao svog para nakon čega su kolektivno krenuli da skidaju odeću sa sebe i razmenjuju nežnosti.

Leonin par bila je manekenka sa kojom je razmenjivala strasne poljupce.

Inače slogan za ovu reviju bila je "Ljubav i poštovanje različitosti", a video zavodljivog plesa i orgijanja pogledajte u nastavku:

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    20. februar 2020 | 10:43

    Lurdes nije jedino biolosko Madonino dete. Setimo se Roka, kojeg je dobila sa Gaj Ričijem.

  • 534

    20. februar 2020 | 10:17

    Više da pokaže od mame ne može. Mama je pokazala pre 35 godina kada je to bila hrabrost a danas gde god se okreneš vidiš i šta želiš i šta ne želiš da vidiš. "Previše" je postalo jeftino, prejeftino.

  • W

    20. februar 2020 | 11:12

    Pa i mama joj je bila ista ako ne i gora!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA