≫ 

Kličkova bivša verenica pretučena! "Ubio je Boga u meni!", urlala glumica kad je stigla policija

Glumica Hejden Penetijer je pretučena za Dan zaljubljenih od strane njenog dečka Brajana Hikersona

  • 11
Hayden Panettiere, Brian Hickerson Hejden Panetijer i Brajan Hikerson; Foto: Profimedia

Glumicu Hejden Panetijer (30) je na Dan zaljubljenih napao njen dečko, kolega Brajan Hikerson (31). Policija je uhapsila Brajana zbog porodičnog nasilja nakon što ga je bivša verenica boksera Vladimira Klička (43) optužila da ju je udario šakom u lice.

Napad su prijavile Hejdenine komšije koje su videle glumca kako hoda po dvorištu nakon što ga je ona izbacila iz kuće. Policajci su izvestili da je Panetijer imala crveno i natečeno lice kao i ogrebanu ruku.

- Ubio je Boga u meni - vikala je glumica u trenutku kada je došla policija. Brajan je vrištao da "ne želi da bude optužen za neka s*anja", ali nije rekao da li je udario Hejden.

Ovo nije prvi put da je glumicu napao njen nasilni partner. Policija je Hikersona pre samo devet meseci uhapsila, jer je nasrnuo na Hejden nakon pijane svađe.

Nakon prvog okršaja koji se dogodio pre nekoliko meseci, oni su viđeni zajedno u javnosti samo dve nedelje nakon što je Brajan dobio zabranu prilaska, a svi su bili zabrinuti za glumicu jer nije htela da se odvoji od njega, iako je bio nasilan prema njoj.

Par je u vezi od leta 2018.

Hayden Panettiere, Wladimir Klitschko Hejden Panetijer i Vladimir Kličko sa ćerkom Kajom; Foto: Profimedia

Glumica je najpoznatija srpskoj publici zbog uloge u seriji "Nashville" koja je postala pravi svetski hit, ali i po svom ljubavnom odnosu sa bivšim bokserom Vladimirom Kličkom sa kojim ima zajedničku ćerku Kaju (5).

Video: Rekla mi je da ju je pretukao kao stoku, pa se vratio da odspava

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    20. februar 2020 | 11:15

    Imala je srece, zamisli da je klicko pretukao. Inace njena cerka zivi sa klickoM U ukrajini??? Kakva je to majka. Da bi se ona povlacila sa ovim sto je prebio ostavila dete. Ne glumi nigde odavno tako da nije da ima neke obaveze vezane za ameriku

  • Dragan

    20. februar 2020 | 13:22

    Pa od Klicka je otisla zbog toga,nije bio nasilan prema njoj.Ona voli nasilnike,cim se nekoliko puta vraca istom.Lepo tekst kaze.Sta ce joj dobar,miran,tih.Bitanga mi treba da mi upropasti zivot,da se derem na ulicu kad me tuce,da svi vide.Da pravimo scene,sramotimo decu.Jel tako,tako je.

  • Marija

    20. februar 2020 | 11:23

    Pa brate Vladimire, ako si već jurio lude američke glumice, što se nisi zaljubio u neku top ribu, pa bar si ti mogao da biraš... Neverovatno... Top frajer, najpoznatiji bokser na svetu, a takav ukus za žene...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA