≫ 

Ispovest Bena Afleka: Trebalo mi je puno vremena da priznam sebi da sam alkoholičar

Četrdesetsedmogodišnji dvostruki dobitnik Oskara u intimnom razgovoru otkriva svoju mračnu stranu

  • 4

Slavni glumac i reditelj Ben Aflek otvoreno je ispričao za "Njujork Tajms” o borbi svoje porodice sa alkoholizmom i mentalnim oboljenjima, kao i da je ponekad teško izboriti se sa takvim nasleđem. Kako objašnjava, otac mu se nije treznio do njegove 19. godine.

U Aflekovoj predstojećoj sportskoj drami ''The Way Back'' istražuju se motivi koji upravo podsećaju na njegov privatni život, uključujući i prošlost sa alkoholom, kao i mukotrpan razvod sa bivšom suprugom Dženifer Garner, sa kojom je 13 godina bio u braku.

U intimnom razgovoru, Aflek otkriva da su mentalni poremećaji oduvek bili prisutni u njegovoj porodici. Između ostalih, imao je tetku koja je bila zavisnik od heroina. Očeva majka je izvršila samoubistvo kada je imala 46 godina, dok je njegov stric oduzeo sebi život sačmarom, piše u navodu časopisa People.

Ben Aflek, otac troje dece iz braka sa glumicom Dženifer Garner, se oporavlja od sopstvene žestoke borbe sa alkoholizmom.

- Što sam stariji, sve više shvatam da je moj otac davao sve od sebe - priznaje on.

Aflek kaže da su mu bile potrebne godine da prihvati da ima problem, te da mu je trebalo puno vremena da bez ikakve sumnje sebi prizna i da je alkoholičar. On ističe da nije zdravo preopteretiti se porazima i biti prestrog prema sebi.

- Pravio sam greške i svakako da sam činio stvari zbog kojih se kajem, ali morate da budete u stanju da se oporavite, naučite iz tih grešaka i pokušate da krenete napred - poručuje Aflek.

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(N.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strčnjak

    21. februar 2020 | 03:12

    Alkoholizam (zavisnosti) su bolesti slabe volje i ljudi greše kada kažu da mogu sami da prestanu da piju, puše.... Bez stručne pomoći i motiva nema izlečenja.

  • Mixx

    21. februar 2020 | 00:19

    Hoces rakije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA