≫ 

Lana Del Rej otkazala kompletnu turneju! Da li je razlog mnogo ozbiljniji?

Pevačica Lana Del Rej je izgubila glas zbog bolesti i otkazala sve koncerte u Velikoj Britaniji i Evropi

  • 2
Lana Del Rej Lana Del Rej u spotu "F**k It I Love It / The Greatest" / Printskrin: YouTube/Lana Del Rey

Američka pevačica Lana Del Rej (34) je otkazala turneju po celoj Britaniji i Evropi nakon što je izgubila glas zbog bolesti.

Pevačica Lana Del Rej je otkazala turneju po Ujedinjenom kraljevstvu i Evropi jer se razbolela. Razočarana pop zvezda je trebalo da održi prvi koncert svoje "Norman F ****** Rockvell" turneje u Zigo Dvorani u Amsterdamu 21. februara, ali se razbolela i otkazala koncert.

Lana je trebalo da stigne i u Veliku Britaniju i da tamo odradi nekoliko koncerata, a prvi je bio zakazan za utorak u "O2" dvorani u Londonu.

Lana se izvinila obožavateljima putem društvenih medija i rekla:

- Izvinite što sam vas izneverila u poslednjem trenutku, ali ova bolest me iznenadila i potpuno sam izgubila glas. Doktor savetuje da odmorim četiri nedelje. Mrzim što ću vas izneveriti, ali moram da se izlečim. Ljubi vas Lana - glasila je njena objava.

Lana je ovu turneju najavila u avgustu 2019. godine, a trebalo je da je završi 24. juna 2020. godine. Ovo nije prvi put da Lana otkazuje svoju turneju. To je uradila i 2012. godine.

Još nema vesti o tome da li će li Lana odložiti svoje koncerte za neke kasnije datume. Njeni fanovi su izrazili svoje razočaranje na društvenim mrežama nakon njene najave od jutros.

Lana Del Rej Lana Del Rej; Foto: AP/Tanjug

- Lana Del Rej je otkazala turneju, nisam dramatična, ali ovo je najgora stvar koja mi se ikada dogodila - napisao je jedan obožavatelj.

- Znam da Lana del Rej nije otkazala celu turneju, nakon što sam kupila avionske karte i rezervisala hotel u Parizu. Neee... - sarkastično je napisala jedna devojka.

Dok su se jedni žalili, drugi su pisali reči podrške bolesnoj pevačici.

- Odmori se. Nadam se da ću dobiti priliku da te vidim uživo u budućnosti. Čuvaj se dobro - napisao je na Tviteru jedan obožavalac.

Video: Ovaj čovek čini čuda sa Rubikovim kockama!

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • simke

    20. februar 2020 | 18:20

    a bas trcao da kupim karte ...steta ...xaxaxaxaxa ko je OVA ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA