≫ 

Orlando Blum poslušao fanove i prepravio tetovažu, a odmah se pohvalio još jednom

Glumac sada na ruci ima tetovažu bez greške, a usput se pohvalio još jednom značajnom, na drugoj ruci

  • 0
Keti Peri, Orlando Blum Orlando Blum/Foto: Tanjug/AP

Glumac Orlando Blum (43) nedavno je svojom novom tetovažom podigao prašinu na Instagramu, budući da su mu fanovi odmah našli zamerku - pogrešno slovo.

Zvezda "Pirata sa Kariba" tetovažu je posvetila svom sinu Flinu i istetovirao Morzeovom azbukom njegovo ime, ali umesto "Flynn" na ruci je pisalo "Frynn". Nije dugo prošlo, glumac je "poslušao" fanove i odreagovao tako što je na njegovoj ruci osvanula prepravljena tetovaža.

Tatu majstor zaslužan za Blumovu tetovažu naglasio je prethodno da su svesni toga da nedostaje jedna tačka i da će greška koja se potkrala biti ispravljena, a sada su to i učinili pa se glumac odmah pohvalio novom, sada tetovažom bez greške.

Takođe, Orlando je pokazao još jednu tetovažu, na drugoj ruci, posvećenu svom psu koji je uginuo 2016. godine, nakon duge borbe sa bolešću.

- Sva sreća, pa znam da spelujem "Sidi". Zauvek moj dečak - napisao je Blum, a potom se i njegov tatu majstor našalio.

- Dodali smo tačku koja je nedostajala i uradili malu tetovažu u znak sećanja na Sidi. Zaključak: Nikad stopostotno ne verujte onome što vaši klijenti nađu na Pinterestu. Život je zvanično vraćen u normalu - našalio se.

Orlando Blum, Orlando Bloom "Druga runda" tetoviranja / Foto: Instagram/orlandobloom

Video: Ljubomir Fejsa prekrio cela leđa brutalnom tetovažom

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA