Ozi Ozborn nikada nije izgledao ovako dobro, ali... Caka je u tome što to uopšte i nije on

Slavni roker objavio je tizer za svoj novi video spot u kome se u ulozi pevača pojavljuje zvezda "Igre prestola" Džejson Momoa

  • 1
Džejson Momoa Foto: Youtube printscreen/ Ozzy Osbourne

Ozi Ozborn (71) snimio je spot za svoju novu pesmu " Scary Little Green Men", a u tizeru koji je objavio u ulozi pevača nije on, već "tiha patnja" mnogih žena - Džejson Momoa (40).

Zvezda "Igre prestola" obučen je kao ikona benda Black Sabbath, sa ogrtačem, lancima i prstenjem. Prilazi iz daleka mikrofonu, skida kapuljaču i počinje da peva uz muziku.

Momoa je dugogodišnji obožavalac metal muzike, a odrastao je slušajući Metallicu i Panteru. U intervjuu za "Metal Hammer" 2018. godine rekao je da su mnogi njegovi nastupi inspirisani metal bendovima, prenosi Louder Sound.

- Akvamen je prilično metal. Znam da niko to ne misli, ali Akvamen to jeste - rekao je Džejson za "Metal Hammeru". - Svoje likove nekako gradim na hevi metal pesmama. Konan Varvarin bio je inspirisan Panterom, a rekao bih da je Akvaman verovatno uglavnom napravljen od benda Tool i albuma Metallice "Kill 'Em All". Pesme "Ticks and Leeches" od grupe Tool, ako želite da preciziram. A ima i dosta Black Sabbatha u njemu, takođe.

Pesma "Little Scary Green Men" pojavljuje se na novom Ozijevom albumu "Ordinary Man". Na slbumu gostuju i Sleš, Daf Mekkagan, Elton Džon i reper Post Malone.

Ozi je nedavno odložio severnoamerički deo svoje turneje nazvane "No More Tours 2".

- Ne mogu na turneju dok nisam 100% uveren da mogu da je iznesem. Ako sada krenem i ne budem mogao da nastavim, ljudi će pomisliti da sam se izgubio. I zato neću ni kretati dok ne budem siguran da mogu ljudima da prikažem šou kakav želim da im dam, jer to jednostavno nije fer prema njima.

Pogledajte tizer za "Little Scary Green Men" sa Džejsonom Momoom:

(V. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA