≫ 

Poplavljeno raskošno imanje Džordža Klunija iz 17. veka

Reka Temza izlila se iz korita i uništila imanje slavnog glumca vredno više od 14 miliona evra

  • 4
George, Amal Kluni, imanje Printscreen: Splash News/The Sun, Foto: Profimedia/Xposurephotos

Gotovo čitav posed holivudske zvezde Džorža Klunija (58) i njegove supruge Amal, koji se nalazi u Berkširu, poplavila je reka Temza nakon obilnih padavina tokom oluje Denis, koja je pogodila Ujedinjeno Kraljevstvo.

Fotografije ovog imanja iz 17. veka pre i posle poplave su šokantne. Na njima se vidi da je teniski teren koji se nalazi u sklopu imanja potpuno pod vodom, kao i veranda Klunijevog luksuznog letnjikovca. Najveći deo poseda je pod vodom, a ovo nije prvi put da se to dešava, piše The Sun.

poplavljeno imanje džordža klunija Foto: Printscreen/Splash News/The Sun

Kluni i njegova supruga preselili su se ovamo 2016. nakon što je imanje punih 18 meseci renovirano, jer je prethodno bilo poplavljeno.

Slavni par, koji je dobio blizance u junu 2017. godine kupio je ovu kuću za nepoznatu svotu novca, kada se letnjikovac u septembru 2014. našao na tržištu po ceni od skoro 9 miliona evra.

Da stvari budu još gore, u Engleskoj su najavljene obilne padavine koje bi mogle da izazovu još intenzivnije poplave. Predviđa se da bi moglo dođi do još jedne oluje, koja će, ukoliko bude dovoljno jaka, biti peta ove sezone, i dobiće ime Elen.

poplavljeno imanje džordža klunija Foto: Printscreen/Splash News/The Sun

Oluje Denis i Kjara obilovale su padavinama i Britanija se suočila sa najgorom poplavom u poslednjih 200 godina. U poslednja 24 sata palo je više kiše nego što obično padne za mesec dana, a stotine ljudi su evakuisane iz svojih domova.

izgp

Video: Kim Kardašijan je hitno evakuisana iz svoje kuće, plamen preti sve da proguta

(V.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA