≫ 

Godinama ju je varao sa dadiljom, a sad su se našli na istom mestu i o ovoj slici svi pričaju

Pevačica Gven Stefani je na fudbaskoj utakmici svog sina srela svog bivšeg supruga, koji ju je godinama varao, a ona ga tom prilikom nije ni pogledala

  • 2
Gwen Gven Stefani , Blake Shelton, Gavin Rossdale Gven je uživala, a prisustvo bivšeg više je ne uznemirava, što se na njoj i videlo, Foto: The Mega Agency / Profimedia

Popularna pevačica Gven Stefani (50) je prvu ljubav pronašla u kolegi iz bend "No Doubt", Toniju Kanalu (49), a zatim se udala za Gavina Rosdejl (53) koji ju je godinama varao sa njihovom dadiljom, a kao pravi se pokazao kantri pevač Blejk Šelton (43).

Osim po bogatoj muzičkoj karijeri, pevačica Gven Stefani poznata je i po burnom ljubavnom životu. Reč je o 50-godišnjoj pevačici koju je proslavio slavni bend "No Doubt", ali platinasta plavuša je izgradila i uspešnu solo karijeru.

Takođe, "No Doubt" joj je ubrzo nakon dolaska u bend doneo prvu veliku ljubav, basistu Tonija Kanala, s kojim je bila u vezi od 1987. do 1994. godine. Kako je sama priznala, puno je uložila u tu vezu.

- Samo sam gledala u Tonija i molila Boga da mi podari mogućnost da s njim imam dete - otkrila je u jednom intervjuu, a nakon njihovog raskida zamalo se i bend raspao.

Takođe, njihov raskid bio je inspiracija za brojne hitove benda, kao što su "Don't Speak", "Sunday Morning" i "Hey You", a njena solo pesma "Cool" govori upravo o tome kako su nakon svega uspeli da ostanu prijatelji. Bio je to veliki hit koji je pratio i prelepi spot koji je rastopio mnoga srca.

1995. godine Gven je upoznala rokera Gavina Rosdejla, koji joj je vratio veru u ljubav. Par se venčao 2002. godine u Londonu, a druga ceremonija održana je dve nedelje kasnije u Los Anđelesu. Tokom braka dobili su i trojicu sinova, Kingstona, Zumu i Apola, ali 2015. godine pevačica je podnela zahtev za razvod.

Kao razlog tradicionalno su navedene "nepomirljive razlike", ali pravi razlog bilo je njegovo višegodišnje varanje s dadiljom njihove dece Mindi Man. Ta afera trajala je duže od tri godine, a otkrila ju je druga dadilja koja je na ajpedu pronašla eksplicitne poruke i fotografije jer je uređaj bio povezan s Gavinovim mobilnim telefonom.

Gwen Gven Stefani, Blake Shelton, Gavin Rossdale Slika o kojoj svi pričaju: Gven Stefani, Blejk Šetlton i Gevin Rosdejl na istoj utakmici; Foto: The Mega Agency / Profimedia

Roker s aferom nije prestao ni dok je Gven nosila nihovo treće dete, a navodno mu dadilja nije bila jedina ljubavnica. U septembru 2015. godine pevačica je celom svetu priznala ljubav s kantri zvezdom Blejkom Šeltonom, koji je tada bio sveže razveden od koleginice Mirande Lambert (36).

Par je nedavno viđen na fudbalskoj utakmici njenog sina Kingstona na kojoj se pojavio i Gavin, ali pevačica ga je u potpunosti ignorisala, kao i njen novi partner. Nisu ga pogledali nijednom.

Video: Osveta dečku preljubniku: Uhvatila drugaricu za ruku i poslala mu ovu sliku

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba

    24. februar 2020 | 13:39

    Toga ima i kod nas , svi bi varali da im zene daju

  • Naivko

    24. februar 2020 | 11:46

    Al se ovi prcukaju samo zvoni Bolje da snimaju filmove za odrasle više bi zaradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA