Seksi stajlinzi i bezobrazni pokreti! "The Pussycat Dolls" u gej klubu započele povratničku turneju

One su nastupile na jednom LGBT događaju u Londonu

  • 0
Pussycat Dolls Nikol Šerzinger; Foto: Profimedia

Članice ženske pop grupe "The Pussycat Dolls" su u subotu, 22. februara, nastupile u veoma seksi izdanju na jednom LGBT događaju koji se održao u Londonu.

Nekoliko nedelja nakon što su izbacile svoj prvi povratnički spot za pesmu "React", članice ženske grupe su se 22. februara našle na sceni na događaju za koji su karte rasprodate brzinom munje.

Pop grupa koju čine Nikol Šerzinger, Ešli Roberts, Kimberli Vajat, Karmit Bačar i Džesika Suta je započela svoju turneju, a ovog puta devojke su obukle seksi odevne komade sa potpisom skupih brendova.

Nikol se odlučila za bezobrazno uski, beli bodi preko kojeg je obukla crni korset s pojasom, a na nogama je nosila mrežaste čarape i crne čizme na štiklu.

Njene koleginice su nosile slične kreacije sačinjene od korseta, kožnih rukavica i čizama na štiklu.

Verni fanovi došli su na ovaj događaj kako bi videli grupu seksi devojaka dok su izvodile komplikovane plesne tačke uz remiks svojih svetski poznatih hitova.

Pussycat dolls, Pusiket dols Članice grupe na LGBT događaju, Foto: Profimedia

"The Pussycat Dolls" koje su prvobitno nastupale samo u Los Anđelesu, vremenom su postale svetski poznate, a sarađivale su sa mnogim uspešnim zvezdama. One su se vratile na scenu nakon 10 godina pauze, a 2010. godine su poslednji put održale zajednički koncert.

Pre nego što je izašla njihova nova pesma "React" koja već ima 13 miliona pregleda na Jutjubu, fanovi su se pitali da li će Nikol i dalje da bude glavni vokal grupe.

One su najavile ostatak turneje za april 2020. godine, a fanovi priželjkuju da još neka članica ove grupe istakne svoj vokal i pridruži se Nikol Šerzinger na vodećem mestu.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA