≫ 

Hurem zasenila sve na crvenom tepihu, a zbog dubokog dekoltea mamila je uzdahe prisutnih

Merjem se pojavila na 70. berlinskom internacionalnom filmskom festivalu gde su sve oči bile uperene u nju

  • 2
Merjem Uzerli Merjem Uzerli, Foto: Profimedia/Zuma Press

Popularna glumica Merjem Uzerli (36), koja se na našim prostorima proslavila ulogom lepe Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni", zablistala je na 70. berlinskom internacionalnom filmskom festivalu.

Iako se tokom godina, od kada je emitovana prva epizoda popularne turske serije 2011. godine, drastično promenila, nesporno je da Merjem decenija unazad zrači gde god da se pojavi.

Na crvenom tepihu u Berlinu, u nedelju 23. februara, ova Nemica turskog porekla "ukrala" je pažnju prsutnih, a kada se pojavila u kreaciji sa dubokim dekolteom, svi pogledi bili su upereni u nju.

Popularna Hurem na sebi je imala crnu tuniku i pantalonama u istoj boji. Gornji deo njenog stajlinga činio je korset sa čipkom koji je pratio liniju tela i istakao njeno poprsje. Kosu je pokupila u opušten, nizak rep, dok je od nakita imala skupocenu ogrlicu i viseće minđuše, kao i sat na levoj ruci.

Merjem je sa širokim osmehom na licu pozirala okupljenim fotografima menjajući poze, a snimak je podelila na svom Instagram profilu.

"Prelepa si, kao i uvek", "Kao prava sultanija Hurem", "Žena sa kosmičkom lepotom", pisalo je ispod njene objave, a bilo je i komentara na srpskom jeziku u kojima su glumici poručili da je "najlepša".

Podsetimo, Merjem ima ćerkicu Laru koju je na svet donela 10. februara 2014. godine, i dala joj je svoje prezime.

To je bio potpuno logičan i očekivan potez, pošto je turski biznismen Džan (ili Kan) Ateš glumicu ostavio čim je saznao da je trudna. Međutim, čim se Merjem porodila Džan je počeo da joj pravi pakao, ističući kako će na sudu tražiti potpuno starateljstvo nad ćerkom.

Svestan je grešaka iz prošlosti, ali želi da prizna ćerku i brine se za nju - rekli su tada biznismenovi advokati.

Ne želim da dete svaki put kad bude s ocem vidi neku drugu ženu - bio je stav lepe glumice u to vreme.

Merjem Uzerli Merjem Uzerli, Foto: Instagram/meryemuzerlimeryem

Merjem je u vreme dok je još bila sa turkim biznismenom pokušala da izvrši samoubistvo, što je potvrdila za turske novine.

- One večeri kada sam u Antaliji dobila nagradu pokušala sam da se ubijem - priznala je Merjem za turske novine.

- Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam kao luda i isekla sam ruke. Džan je bio sa mnom. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - priznala je Merjem.

Dan nakon tog događaja glumica je napustila Tursku i otišla u Nemačku na lečenje, prekinuvši snimanje serije "Sulejman Veličanstveni".

Merjem Uzerli Foto: Guliver/Matthias Nareyek/Getty Images

-Uloga Hurem me je iscrpela. Živela sam tri godine za taj lik i potpuno sam se izgubila. Postajalo je sve teže i teže. Nisam mogla više da je glumim jer je ona bila jaka žena, a ja sam postajala sve slabija. Izvinjavam se celoj ekipi. Oni su bili divni prema meni i radila sam na najudobnijem setu u Istanbulu, ali samoća je uzela danak. Niko od njih me nije tužio, to je bila laž, i niko me nije tražio kada sam otišla. Dok sam ležala u bolnici u Berlinu, uvek kada bih čula bolničko zvono, trgla bih se jer sam mislila da su došli da me vode nazad u Tursku - ispričala je tada.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA