≫ 

Prozivaju Evu Mendez (46) da je ostarila, a ona im je sjajnom rečenicom na španskom zapušila usta

Kad mi kažu da sam ostarila, prihvatam to kao kompliment, tvrdi holivudska glumica

  • 3

Eva Mendez ne vređa se na komentare da stari. Nedavno je ova zvezda, majka dvoje dece, na Instagramu duhovito odgovorila na neumesan komentar da je ostarila, zahvaljujući se komentatoru što je podseća da je "još uvek ovde".

Govoreći za People na događaju "Create and Cultivate" u Los Anđelesu, Eva, koji sledećeg meseca puni 46 godina, objasnila je zašto je ovako elegantno "poklopila" komentatora.

- Bila sam uzbuđena reakcijom jer ni na koji način ne mislim da je osoba koja je ostavila komentar o tome kako starim bila zlonamerna - objasnila je.

- Ne mislim da je to bio zlonamerni komentar, ali mislim da je opasniji baš zato jer nije bio takav, pošto je u društvu ukorenjeno da je starenje nešto treba čega bi se trebalo bojati ili čega se treba stideti.

- Mislim da je stav da ženu ne pitate koliko ima godina arhaičan - nastavio je Mendez. - Ako me pitate za moje godine, rado ću vam odgovoriti. Uskoro ću napuniti 46 godina i to me pomalo šokira. Ali, ponosna sam na to.

- Htela sam da se obratim toj osobi jer sam imala nešto da joj kažem. Osećala sam da treba da joj objasnim da mislim da to nije bilo zlonamerno, a da ona misli da me uvredila - nastavila je glumica.

- Želim da vam pokažem da to smatram komplimentom, jer sam još uvek ovde - rekla je. - I, znate, umesto da kažem da imam 46 godina, volela bih da to promenim i da kažem„ imam 46 godina iza sebe“, jer to na španskom zvuči vrlo lepo. Kažemo: "Tengo cuarenta seis anos". Postoji mala razlika u značenju, ali je to važno.

- To je kao da se ne osećam 46 staro, već da imam osećaj da imam 46 godina iskustva - dodala je Eva Mendez.

- I to me jednostavno čini jakom.

Glumici i modnoj dizajnerki koja sa Rajanom Goslingom ima dve ćerke, Amadu Li (3,5) i Esmeraldu Amadu (5), nije strano da primi kritike na društvenim mrežama, ali i da ih sa stilom odbaci.

Prošlog meseca reagovala je s poštovanjem kada je jedna njena obožavateljka kritikovala višebojnu haljinu s uzorkom koju je nosila u Instagram videu.

- Ne sviđa mi se ova kreacija, potreban vam je bolji dizajner, previše ste lepi za ovaj ružni dezen - napisala je komentatorka ispod videa u kome Mendezova pokazuje novu haljinu u čijem je dizajniranju učestvovala.

- Žao mi je što vam se ovo ne sviđa. Slučajno je to moj omiljeni komad moje nove kolekcije. Ali sigurna sam da će vam se svideti druge stvari. Ako ne, @katehudson i @gabunion kreiraju neke sjajne stvari. Tako da tamo možda bude nešto za vas. Mnogo ljubavi u 2020 - odgovorila je Eva.

Video: Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle...

(V.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    25. februar 2020 | 09:14

    Starimo svi, i Boze zdravlja samo, sve je dobro dok je covek zdrav. Na zalost ima puno mladih, ali bolesnih. Mislim da je to ipak veca tragedija.

  • Nina

    25. februar 2020 | 15:34

    Zena izgleda fantasticno,ne lupetajte. Prelepa je i negovana.

  • Sasa Budalasa

    25. februar 2020 | 15:43

    Eva je kao vino,sto starija to bolja .Prirodna bila i ostala.Izvrsna glumica.Sve najbolje joj zelim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA