≫ 

Kim Kardašijan pozirala u donjem vešu, njene obline iz svih uglova ništa ne prepuštaju mašti

Zauzela je seksi poze u gaćicama i brusu, a fotografije je lajkovalo više od 1,6 miliona korisnika Instagrama

  • 0
Kim Kardashian

Kim Kardašijan; Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) prošle godine je lansirala svoju liniju donjeg veša za oblikovanje tela, a u najnovijoj kampanji pokazala je svoje obline iz svih uglova.

Nova kolekcija brenda "SKIMS" nazvana je "Naked", a Kim je za potrebe reklame svog proizvoida odradila fotografisanje u pustinji i u svojim pozama malo toga prepustila mašti.

Kardašijanka je naglasila svoje obline u donjem vešu u boji kože, a ono što je svima zapalo za oko jeste da rijaliti zvezda igleda mršavije nego inače. Da li je Kim smršala kako bi svoju liniju dovela do savršenstva zbog slikanja ili se prepustila čarima fotošopa, polemiše se na društvenim mrežama.

Rijaliti zvezda je promenila frizuru, pa je u skladu sa tonovima pustinje i donjeg veša u boji kože kosu ofarbala u svetliju nijansu sa bronzanim odsjajem. Kardašijanka pozira raščupana, što je dalo poseban pečat njenom opuštenom seksepilu.

Zvezda najpopularnijeg rijalitija u svetu "U korak sa Kardašijanovima" ponosno ističe svoje obline, a ni njene popularne sestre ne zaostaju za njom, te je pun pogodak što upravo ona reklamira svoj proizvod za oblikovanje tela.

Kardašijanki nije stran ni odlazak pod nož kako bi izgledala što bolje, ali se poslednjih godina okrenula prirodnim metodama za ulepšavanje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Podsećamo, konceptualni umetnici i dizajneri iz Skandinavije napravili su steznik po Kardašijankinoj zadnjici koji je težak čak 2 kilograma, a ima obim čak 100 centimetara.

Video: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA