≫ 

Glumica uslikana sa ćerkicom koju je rodila u 55. godini: O njenoj poruci hejterima i dalje se priča

Danska glumica je uslikana dok je šetala sa ćerkicom u Los Anđelesu, a za jedan magazin je govorila o tome sa kakvim kritikama se suočava jer je rodila dete u poznim godinama

  • 3
Brigitte Nielsen Bridžit Nilson; Foto: Profimedia

Glumica Brigit Nilsen (56) se šetala sa svojom dvadesetomesečnom ćerkicom Fridom u kožnim pantalonama po ulicama Los Anđelesa.

Glumica je dobila peto dete u junu 2018. godine nakon decenije borbe sa vantelesnom oplodnjom i govorila je o olakšanju koje je osetila kad je zatrudnela.

Brigit Nilsen je uživala u ulozi mame dok je sa ćerkom Fridom koja ima 20 meseci šetala po parku u Los Anđelesu. Danska glumica, manekenka i pevačica u 57. godini je izgledala veoma stilizovano i otmeno u kožnim pantalonama i sportskoj jaknici, dok je ljuljala ćerkicu. Ispod trenerke je imala belu majicu, a na leđima je nosila ranac. Sve je iskombinovala sa espadrilama u crno-beloj boji.

Zanosna plavuša je venčana za Matija Desija, njenog petog muža, koga je upoznala na setu filma "Strange Love" 2004. godine, a s kojim se venčala 2 godine kasnije.

Bridžgit ima 4 odrasla sina: Džulijana (34) kojeg ima s prvim mužem Kasperom Vindingom, Kilijana (28) sa bivšim verenikom Markom Gastinom i Arona (26) i Raula Juniora (23) koga ima s njenim četvrtim mužem Raulom Mejerom.

Govoreći za Gardijan prošle godne je objasnila da je njena ćerkica upotpunila njen život i da je njeno rođenje značilo da je sposobna da izdrži sve što je pred njom.

- Pije se mnogo lekova, veoma je skupo. Hormoni različito utiču na različite žene. Uvek mislite da će biti uspešno i da ćete zatrudneti, ali uglavnom ćete primiti poziv koji će vam reći : "žao mi je, niste trudni" - rekla je tada Brigit.

Doktor je savetovao Brigit da ne govori da je trudna prvih 27 nedelja trudnoće, pa nije rekla nikome, čak ni svojoj majci. Priznaje da je morala da se suoči sa dosta kritike jer je postala majka u kasnim godinama. 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

- Nekima je to smešno, nekima ružno, a drugi to obožavaju. Mislim da to ne treba nikoga da se tiče stvar sem mene i mog muža. To je moj život i moj muž i volimo to što radimo i što smo dobili ćerkicu u ovim godinama - zaključila je Brigit.

Video: Bivša žena Silvestera Stalonea se porodila u 55. godini, pa poručila: Verujte u čuda

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Twity

    25. februar 2020 | 15:45

    Neka vam je ziva i zdrava i vi sa njom. I ja bih to isto uradila,ali iz zdravsrvenih razloga ne smem. Bas bi me bilo briga sta drugi pricaju,neka gledaju svoje zivote,inace to je nesto najlepse. Imate s kim da se igrate,da se vratite u detinjstvo,da se opustite i uzivate u njenom smehu,odrastanju

  • Ivangm🖤

    25. februar 2020 | 17:23

    Nikad nije kasno za decu ovo je primer...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA