≫ 

Monika Beluči u preuskom korsetu istakla dekolte zbog koga su svi ostali pali u drugi plan

Jedna od najlepših žena na svetu blistala je na nedelji mode u Parizu

  • 2
Monica Bellucci Monika Beluči; Foto: Guliver/Victor Boyko/Getty Images For Christian Louboutin

Glumica Monika Beluči (55) zablistala je u elegantnom, crnom odelu na reviji "Christian Louboutina" na nedelji mode u Parizu. Filmska zvezda bila je vidno raspoložena i nije skidala širok osmeh sa lica, a svi su gledali u njen dekolte.

Jedna od najlepših žena na svetu dominirala je u crnom odelu, ispod kojeg je nosila uzak, crni korset koji je istakao njen savršen dekolte. Zbog bujnog poprsja mnogi nisu mogli da odvoje pogled od Monke.

Široke pantalone dale su poseban pečat njenom stajlingu, a crna torba slagala se uz celu kombinaciju. Glmica je oko vrata nosila srebrnu ogrlicu sa cirkonima, a imala je kraću bob frizuru.

Monika je jednom prilikom otkrila da je počela da se bavi manekenstvom kada je imala svega 13 godina. Pre nego što je počela da se bavi glumom, radila je revije za brendove "Dolce & Gabbana" i "Dior".

Glumica je od maja 2017. godine u vezi sa Nikolasom Lefebvreom (36), a u ljubavniu romansu uplovila je četiri godine nakon što se razvela od bivšeg supruga Vinsenta Kasela.

- Moj partner ne radi isti posao kao i ja, ali on mnogo putuje. Njegov ritam života dopunjava moj - rekla je svojevremeno Monika za Nikolasa.

Video: Monika Beluči poručila na srpskom: Muškarci su stoka

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    26. februar 2020 | 00:42

    Monika Babuči je i dalje lepa,bila je prelepa i prezgodna ali moramo se pomiriti sa neizbežnim da vreme svima ide pa i njoj...

  • СЕНОВИЋ

    26. februar 2020 | 09:47

    Дајте бре људи. Жена је у годинама и то поодмаклим.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA