≫ 

Slavnu pevačicu Dafi danima drogirali i silovali dok su je držali u zarobljeništvu

- Istina je, i molim vas, verujte mi da sam sada dobro i na sigurnom. Silovana sam i drogirana, držali su me u zarobljeništvu nekoliko dana - napisala je pevačica

  • 6
Duffy, pevacica Printskrin: Youtube/Superstellina2014

Popularna pevačica Dafi (35) otkrila je da je bila zarobljena danima i da su je tada drogirali i silovali. Pevačica je sada na sigurnom i oporavlja se, a odlučila je da svoju potresnu priču ispriča javno.

Mnogi su se pitali zašto se povukla iz javnog života, a kada ju je kontaktirao novinar, pevačica je odlučila da svoje traumatično iskustvo, prvenstveno podeli sa svojim fanovima.

Dafi je na svom Instagram profilu objavila tekst u kome je napisala šta joj se dogodilo, a ispod posta dobila je brojne poruke podrške da prebrodi teške trenutke, sada, kada je odlučila da progovori o onome što je proživela.

- Možete samo zamisliti koliko sam puta razmišljala o tome, da to napišem. Način na koji bih to napisala, kako bih se nakon toga osećala. Nisam sasvim sigurna zašto je sada pravo vreme i šta je ono što će mene "osloboditi", ako budem razgovarala o tome. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam nestala i zašto - počela je svoju ispovest Dafi.

- Novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i rekla sam mu sve ovo prošlog leta. Istina je, i molim vas, verujte mi da sam sada dobro i na sigurnom, silovana sam i drogirana, držali su me u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno, preživela sam - napisala je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
You can only imagine the amount of times I thought about writing this. The way I would write it, how I would feel thereafter. Well, not entirely sure why now is the right time, and what it is that feels exciting and liberating for me to talk. I cannot explain it. Many of you wonder what happened to me, where did I disappear to and why. A journalist contacted me, he found a way to reach me and I told him everything this past summer. He was kind and it felt so amazing to finally speak. The truth is, and please trust me I am ok and safe now, I was raped and drugged and held captive over some days. Of course I survived. The recovery took time. There’s no light way to say it. But I can tell you in the last decade, the thousands and thousands of days I committed to wanting to feel the sunshine in my heart again, the sun does now shine. You wonder why I did not choose to use my voice to express my pain? I did not want to show the world the sadness in my eyes. I asked myself, how can I sing from the heart if it is broken? And slowly it unbroke. In the following weeks I will be posting a spoken interview. If you have any questions I would like to answer them, in the spoken interview, if I can. I have a sacred love and sincere appreciation for your kindness over the years. You have been friends. I want to thank you for that x Duffy Please respect this is a gentle move for me to make, for myself, and I do not want any intrusion to my family. Please support me to make this a positive experience.A post shared by @ duffy on

- Za oporavak je trebalo vremena. Nema lakog načina da se to kaže. Ali mogu vam reći, u poslednjoj deceniji, hiljadama i hiljadama dana koje sam želela da ponovo osetim toplinu u svom srcu, sunce sada sija. Pitate se zašto nisam odlučila da koristim svoj glas kako bih izrazila svoju bol? Nisam želela da pokažem svetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu da pevam od srca ako je slomljeno? I polako je sada celo - napisala je Dafi.

Pevačica je 2011. godine objavila poslednji, svoj drugi album. Njena najpoznatija pesma je "Mercy" koju je snimila 2009. godine.

Video: Italijani silovali pijanu Britanku, pa čestitali jedan drugom

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    25. februar 2020 | 21:54

    Ja sam jedna od tih koja se pitala gde je nestala ova magicna zena, jos magicnijeg glasa... I ovo sto sam procitala je toliko strasno, sokantno.. Nadam se da ce se vratiti muzici, da ce uspeti..

  • Jovan

    26. februar 2020 | 00:44

    Ono što "čovek" može da uradi drugom čoveku, ni jedna životinja ne bi mogla! Stvarno ispade da smo mi najgora vrsta na ovoj planeti. Naravno većina nas nikad ne bi povredili drugog čoveka niti životinju, ali na žalost ima i ovih drugih bez imalo empatije, bezosećajnih i bezdušnih ne životinja već monstruma.

  • Vuk1989

    26. februar 2020 | 00:42

    Jedan od tih, koji se pitao isto to...Uzivao u njenom glasu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA