Preživela je pad helikoptera, udavala se 4 puta, a danas ima 66 godina i izgleda nestvarno dobro!

Kristi Brinkli svojom pojavom i pozitivnom energijom pleni pažnju gde god da se pojavi, a to je dokazala i kada se ukrcavala na kruzer

  • 3
Christie Brinkley Foto: Instagram/christiebrinkley

Američka manekenka, glumica i preduzetnica Kristi Brinkli (66) oduševila je 590 hiljada svojih pratilaca na Instagramu objavivši fotografije s luksuznog kruzera, pa je još jednom pokazala zašto su ju nekad nazivali jednom od najseksepilnijih i najlepših žena sveta.

Mnogi su zaključili da ova, danas 66-godišnja plavuša deluje upola mlađe.

Njen zaštitni znak su duga plava kosa u loknama, široki osmeh koji retko kada skida s lica, ali i vitko telo kojim može bez problema da zaseni neke mlađe koleginice. Svoj izgled duguje pravilnoj ishrani, pozitivnom duhu i kvalitetnom snu, kao i vežbanju u teretani, plivanju i skijanju.

Ipak, za njega je delimično zaslužan i botoks, koji ubrizgava u vrat, a ne u čelo, a uz to odlazi i na laserske tretmane pomlađivanja nogu.

"Ti si definitivno boginja, predivna si i oduzimaš dah", "O Bože, kakva lepa dama", Sviđa mi se tvoj stav", "Najbolja od najboljih", "Kosa ti je prelepa", "Ti ne stariš", "Istinska lepotica", "Volim tvoj osmeh", "Ti si mi inspiracija, predivna iznutra i spolja", samo su neki od hiljadu komentara koje je dobila.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Kristi je svetsku slavu stekla nakon što se pojavila u časopisu "Sports Illustrated", za koji je pozirala u bodiju, a nakon toga su ju čak tri puta zvali da snimi nova izdanja. U svojoj bogatoj karijeri pojavila se na više od 500 naslovnica časopisa, a bila je i zaštitno lice mnogih slavnih modnih kuća i brendova.

U javnosti je najpoznatija po pojavljivanju u legendarnom spotu za pesmu "Uptown Girl" pevača Bilija Džoela, s kojim je nekoliko godina provela u braku.

Magazini "Allure" i "Men's Health" ovu lepoticu proglasili su jednom od najatraktivnijih žena svih vremena.

Kristi iza sebe ima 4 braka

1973. udala se za francuskog umetnika Žana-Fransoana Aloua. Brak su okončali 1981. godine, a dece nisu imali.

1985. udala se za muzičara Bilija Džoela, kojeg je upoznala 1983. na Sent Bartu, na Karibima. Venčali su se 23. marta 1985. godine, na jahti na Hadson reci. To je oboma bio drugi brak, a tačku na njega stavili su u avgustu 1994. godine. Iz ljubavi su dobili jedno dete, ćerku Aleksu Rej Džoel (34).

1994. godine Kristi se udala za čoveka koji se bavio nekretninama, Ričarda Tobmana. Upoznali su ih zajednički prijatelji 1994. godine, zaprosio ju je u maju iste godine, iako je i dalje bila udata za Bilija.

Kristi se za Ričarda udala 22. decembra 1994. u Koloradu, u blizini mesta na kojem su oboje imali helikoptersku nesreću, 1. aprila 1994. 

Lepotica je imala 40 godina kada se udala sa 6 godina starijeg Ričarda, a na dan venčanja saopštila je da čekaju sina. Brak se okončano 1995. godine, sa jednim detetom, sinom Džekom Perisom Tobmanom, rođenim 2. juna 1995.

1996. Kristi se udala za arhitektu Pitera Helsija Koka.

Venčali su se 21. septembra 1996. godine, dobili su jednu ćerku - Sejlor Li Brinkli Kuk, rođenu 2. jula 1998. godine. Ona je, kao mama, postala model.

U julu 2006. objavljeno je da se Kristi i Piter rastaju. Dogovor su postigli u julu 2008. godine, a strani mediji pišu da su se zvanično razveli ili 12. septembra, ili 3. oktobra 2008. godine.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    26. februar 2020 | 12:26

    Sad bi mogla za mene da se uda ja volim stare dobre koke

  • Pa da..

    26. februar 2020 | 14:20

    Tacno se vidi da nema 66 godina 😂😂

  • AMG

    26. februar 2020 | 18:32

    Lice je beton a prsti na rukama su joj kao da je kopala ceo zivot, uzas !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA