≫ 

Kortni flašom gađala Kim, ona je udarila posred lica: Nikada mi ne prilazi tako!

Kim i Kortni Kardašijan su se posvađale u rijaliti programu, nakon čega je Kortni svoju sestru gađala plastičnom flašom, a onda je Kim pobesnela i udarila je pesnicom u lice

  • 1
Keeping Up With the Kardashians, Kim Kortni Kardasijan Kim i Kortni, Printskrin: Youtube/Keeping Up With the Kardashians

Kris Džener (64) je fanovima rijaliti šoua" Keeping Up With Kardashians" dala nagoveštaj drame koja se dogodila u prvoj epizodi 18. sezone.

Ona je na svom instagram profilu objavila kratak video u kom se vidi kako rivalstvo između njenih ćerki Kim i Kortni Kardašijan može da dosegne viši nivo.

U vrlo dramatičnom klipu Kim i Kortni su se fizički obračunale.

Kortni je prvo flašom gađala svoju sestru, nakon čega je Kim pobesnela i krenula da je udari, a zatim je rekla "Nikada mi ne prilazi na taj način".

U klipu se ne vidi najjasnije da li je došlo do fizičkog okršaja, ali se vidi da se Kortni sagla kako bi izbegla pesnicu svoje sestre.

Kim Kortni Kardasijan,  Keeping Up With the Kardashians Kim udara sestru, Printskrin: Youtube/Keeping Up With the Kardashians

Neki fanovi su iznenađeni što Kortni i dalje učestvuje u rijaliti šouu, s obzirom na to da je na kraju 17. sezone rekla da je umorna, da su joj prioritet deca i da želi pauzu od snimanja šoua.

- Imam troje dece koji su mi prioritet. Ono što želim da kažem je da sam stigla do tačke gde više nisam srećna. Svi imamo tu prelomnu tačku. Život je kratak. Ne vrti se sve oko snimanja ovog šoua - rekla je tada Kortni.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

Kako se dalje odvijala ova drama, saznaćemo 26. marta za kada je Kris Džener najavila premijeru prve epizode nove sezone.

Video: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA