≫ 

Pevačicu napali nakon bolnog priznanja da su je drogirali i silovali dok su je držali zarobljenu

Slavna pevačica Dafi je progovorila o zlostavljanju i zatočeništvu, pa su je na društvenim mrežama napali da promoviše novi album

  • 0
Duffy, silovanje Foto: Shutterstock, Youtube/Superstellina2014

Nije prošlo puno vremena nakon što je britanska pevačica Dafi (35) otkrila da je bila kidnapovana, drogirana i silovana, pojavili su se trolovi i zlobni komentari koji su preplavili društvene mreže i koji diskutuju o motivima njenog priznanja.

Pojedinci su se na Tviteru upitali zbog čega nije odmah prijavila incident policiji i zaključili su da se na ovaj potez odlučila samo da bi promovisala svoj novi album.

"Zašto to nije ranije otkrila? Silovanje je pogrešno, ali nemoj da pričaš da si hrabra, a trebalo ti je toliko vremena da progovoriš o tome", "Hrabro bi bilo da je to učinila čim se desilo. Nije malo dete, odrasla je žena. Trebalo je odmah da ode u policiju", "Možda sam malo cinična, ali ima li ona neki novi album?", bili su samo neki od komentara.

35-godišnja pevačica se nije pojavljivala u javnosti godinama, a sada je odlučila da progovori o teškim događajima koje je proživela i zbog kojih je odlučila da se povuče iz sveta muzike.

- Možete samo da zamislite koliko sam puta htela da pišem o ovome. O načinu na koji bih ovo napisala, kako ću se nakon toga osećati. Zapravo, ni sada nisam sigurna da je pravo vreme niti mi je jasno zbog čega se osećam uzbuđeno i slobodno da govorim. Ne mogu to da objasnim - započela je Dafi.

- Mnogi od vas se pitaju šta mi se dogodilo, gde sam nestala i zašto. Jedan novinar me je kontaktirao, pronašao je način da dođe do mene i ispričala sam mu sve prošlog leta. Bio je jako ljubazan i bilo je sjajno što sam konačno progovorila o tome. Istina je, i verujte mi da sam sada dobro i na sigurnom. Bila sam silovana, drogirana i zatočena na nekoliko dana. Naravno da sam preživela, ali oporavak je potrajao - dodala je Dafi.

Duffy Aimee Anne PEvačica Dafi/Foto: Profimedia

- Nema lakog načina da se govori o tome, ali mogu vam reći da sam u poslednjih deset godina samoj sebi obećala da ponovo želim da osetim sunce u svom srcu, sunce koje sada ponovno sija - nadovezala se.

- Pitate se zašto nisam iskoristila glas da izrazim svoju bol? Nisam htela svetu da pokažem tugu u svojim očima. Pitala sam se, kako da pevam iz srca kada je ono slomljeno? Ali je polako zaraslo. U narednim nedeljama objaviću spomenuti intervju. Ako imate nekih pitanja, volela bih da odgovorim na njih, u istom intervjuu, ako to bude moguće.

Duffy, pevacica Dafi/Printskrin: Youtube/Superstellina2014

- Zahvalna sam na ljubavi i cenim ljubaznost koju ste mi pružali sve ove godine. Bili ste mi prijatelji i želim da vam se zahvalim na tome. Molim da poštujete ovaj potez koji sam odlučila da napravim i ne želim da u to uvlačim svoju porodicu. Molim vas da me podržite i da ovo bude pozitivno iskustvo - napisala je Dafi u objavi.

Pre nego što se povukla s muzičke scene i iz javnosti, ostvarila je veliki uspeh i osvojila brojne muzičke nagrade. Njen debitantski album "Rockferry" je dospeo na prvo mesto britanske lestvice i oborila je rekorde prodaje u svojoj zemlji. Najpoznatiji hitovi su joj "Mercy" i "Warwick Avenue".

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA