≫ 

Nikolas Kejdž novu devojku na prvom sastanku odveo u obilazak grobnice koju je kupio za sebe!

Nikolas Kejdž je poveo nepoznatu ženu u razgledanje njegove grobnice u obliku piramide u Nju Orleansu

  • 3
Nikolas Kejdž, grobnica Foto: Wikipedia/Geraldshields11, Profimedia

Glumac Nikolas Kejdž (56) je viđen u subotu kako drži za ruku misterioznu ženu u Nju Orleansu.

Par je imao usklađene kožne odevne kombinacije, pa čak i ogrlice.

Kejdž je poveo nepoznatu ženu u razgledanje njegove grobnice u obliku piramide koju je kupio 2010. godine.

- Zaustavio se auto s privatnim vozačem i ušli su zajedno na groblje. Bili su unutra 15 minuta i izašli. Nikolas je mahnuo svima - ispričao je građanin koji je video ovaj par. Nikolas je prošle godine doživeo raspad braka u rekordnom roku.

Ovo je prvi put da je viđen sa nekom ženom nakon skoro godinu dana.

Pogledajte u video prilogu ispod kako je izgledao izlazak Nikolas Kejdža i njegove nove devojke sa groblja u Nju Orleansu.

Inače, glumac se u matu 2019. oženio šminkerkom Erikom Koike (37) u Las Vegasu, a zatražio je rastavu nakon samo četiri dana. Supružnici su se razveli dva meseca kasnije.

- Zaista ne želim da razgovaram o tome. Bio sam jako uzrujan zbog toga i zbog načina na koji su se stvari dogodile - rekao je Kejdž.

Glumac ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patricijom Arket (51).

Inače, Kejdž je poznat po opsesiji prema kupovini bizarnih i ekstravagantnih stvari.

Nikolas Kejdž Piramida Grobnica Nikolasa Kejdža; Foto: Wikipedia/Geraldshields11

Velik deo novca potrošio je na kupovinu kuća širom sveta. Glumac je u jednom trenutku posedovao čak 15 kuća, uključujući dvorce u Nemačkoj i Engleskoj, ali zbog te kupovine je sada dužan poreskoj 6,3 miliona dolara. Kejdž je kupio i pusta ostrva na Bahamima, a veliki je zaljubljenik u automobile, pa je tako u jednom trenutku bio vlasnik čak devet Rols Rojs automobila i Lamborginija vrednog 450 hiljada dolara.

Ono što je još bizarnije, glumac je kupio hobotnicu vrednu 150 hiljada dolara za koju je tvrdio da mu je pomogla u glumi, lobanju dinosaurusa staru 70 miliona godina i vrednu 276 miliona dolara, grobnicu visoku 2,75 metara u obliku piramide u kojoj želi da bude pokopan, a tu je i kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Ne zaboravimo na jahte, motore i privatni avion koji poseduje.

Nikolas Kejdž jahta Jahta Nikolasa Kejdža; Foto: Profimedia

Filmski hitovi kao što su ''Nacionalno blago'' i ''Ghost Rider'' pomogli su mu da zaradi 150 miliona dolara, ali zbog njegove ekscentričnosti ta cifra sada iznosi ''samo'' 25 miliona dolara.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA