Veliki povratak Lejdi Gage! Od svemirskih kostima do natprirodnih moći - uspela je da pomeri granice

Pevačica se vratila na scenu spotom "Stupid Love" snimljenim u maniru i estetici osamdesetih

  • 0
Lady Gaga, Lejdi, Stupid Love

Gaga u novom spotu za "Stupid Love", Printskrin: Youtube/Lady Gaga

Skoro godinu dana nakon što je zadirkivala fanove da je "trudna" i da nosi novi album, Lejdi Gaga (33) je objavila prvi singl sa svog dugo očekivanog novog izdanja, prvog posle "Joanne" iz 2016. godine.

Gaga je najavila objavljivanje spota "Stupid Love" 25. februara na Tviteru, prikazavši naslovnicu budućeg albuma, piše Popsugar.

 

Potom su usledila i dva dramatična tizera ​​za muzički video, koji su očigledno inspirisani "Moćnim rendžerima" (Power Rangers).

I na kraju, kompletan video za "Glupu ljubav", objavljen je u ponoć 28. februara. Lejdi Gaga odlučila se za intergalaktičke kostime, glamurozne scene, visokoenergetski ples, a sama pesma je dance-pop inspirisan osamdesetim godinama prošlog veka što će joj sigurno obezbediti mesto na top listama.

Nova numera praćena je videom koji je u potpunosti snimljen iPhone 11 PRO telefonom, a režirao ga je Danijel Askil, reditelj i umetnik prepoznat prema svom nekonvencionalnom pristupu fimu i videospotovima. Zato, Gaga se ovom prilikom prikazuje kao pink fantazija i izvodi pesmu koja je catchy već na prvo slušanje.

Pogledajte šta je zvezda filma "zvezda je rođena" smislila ovog puta:

https://youtu.be/5L6xyaeiV58

(V. N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA