≫ 

Madona hoda pomoću štapa, dok je 36 godina mlađi dečko drži za ruku

Kraljica popa je na nastupu u Parizu povredila koleno tokom izvođenja pesme "Vogue" i pala sa stolice, a nakon toga je morala da otkaže nekoliko koncerata

  • 4
Madonna Madona s 36 godina mlađim dečkom; Foto: Profimedia

Kraljica popa Madona (61) je trenutno na muzičkoj turneji pod nazivom "Madame X", a zbog povrede kolena kreće se uz pomoć štapa.

Ona je u nedelju otkazala koncert u Parizu zbog jakog bola u kolenu. I dalje je pozitivnog duha, pa je i nakon otkazanog koncerta sa osmehom na licu izašla među ljude.

Njen dečko Ahlamalik Vilijams (25) joj je pomogao da izađe iz dvorane u kojoj je trebalo da nastupi, ali sve vreme je držao glavu pognutu, a na glavi je imao široku kapuljaču.

Madona je obukla crnu "Versaće" haljinu za zlatnim detaljima i crne, ravne čizme sa nitnama, dok je u ruci nosila štap i kretala se pomoću njega.

Podsetimo, muzička zvezda je koleno povredila na nastupu u Parizu, jer je tokom izvođenja pesme "Vogue" pala sa stolice.

Muzičku turneju pod nazivom "Madame X" je započela u septembru prošle godine u Njujorku, a trebalo je da je završi 11. marta u Parizu.

madona Foto: Printscreen / Youtube: Madonna

Madona je zbog povrede otkazala 14 nastupa, a istakla je da se oseća kao ratnica i da nikada ne odustaje, pa sada radi na oporavku.

Svakog dana ima šest sati terapije, a nedavno je rekla da je pravo čudo što je uspela i ovoliko dugo da izdrži na turneji s obzirom na bolove.

Video: Madonina ćerka orgijala na reviji u Bazelu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    4. mart 2020 | 13:28

    Nije to ništa. Sada će ona da popije šolju svoje mokraće, i ozdraviće.

  • dada

    4. mart 2020 | 17:28

    Lepo vaspitan decko, i nas su vaspitavali da treba bakama da pomognemo da predju ulicu.

  • Logika

    4. mart 2020 | 15:05

    Pa stara je bre, nedže je noge i da su zdrave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA