≫ 

Bivša Spajsica traži da se dadilji koja joj je spavala s mužem zabrani prilazak njenom detetu

Pevačica Mel Bi i članica nekadašnje ženske pop grupe "Spajs Grls" je u papirima na sudu zvanično optužila njenu dadilju za raspad braka

  • 0
Mel B sa ćerkom Foto: Guliver/Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Pevačica Mel Bi (44) i članica bivše najpopularnije britanske ženske pop grupe pod nazivom "Spajs Grls" je optužila dadilju koja je godinama čuvala njenu 8-godišnju ćerku za raspad njenog braka s američkim producentom Stefanom Belafonteom (44).

Mel Bi i Stefan su bili u braku deset godina, od 2007. do 2017. godine, a Mel je rekla da je dadilja godinama bila njegova ljubavnica i da su i dalje u vezi.

Majka troje dece je na sudu iznela optužbe nakon što je uvidela da bivša dadilja Lorejn Gils (29) i dalje brine o njenoj osmogodišnjoj i da je čuva iako je postignut "tajni dogovor" da joj ona više ne prilazi.

Spajsica takođe tvrdi da je njena ćerka bila primorana da izgovara laži koje je izmislio njen otac kako bi Gilsova izbegla nevolje.

Mel Bi kaže da je njen bivši muž zamolio ćerku da Gils naziva Dženi, kako Mel ne bi saznala da njihova veza i dalje traje i da Gils i dalje prilazi njenom detetu.

Međutim 8-godišnja devojčica je otkrila svojoj starijoj sestri Finiks sve vezano za ovaj par.

Mel Bi je u papirima na sudu napisala da je njena najstarija ćerka koju ima iz prvog braka s Džimijem Gulzarom (44), bila šokirana situacijom s obzirom da je znala da su se njena majka i Belafonte dogovorili i zabranili dadilji da bude u blizini porodice.

- Šokirana sam da je naša ćerka bila primorana da izgovara laži koje je smislio njen otac, kako bi zaštitio njegovu ljubavnicu, devojku, dadilju - rekla je Mel.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Stephen Belafonte (@stephenbelafonte1) on

- To je psihičko zlostavljanje naše ćerke, jer je ona morala da čuva tajne njenog oca i bila je uverena da ništa ne sme reći svojoj majci - dodala je pevačica.

Gils je nedavno uslikana kako kupi Madison iz škole u Los Anđelesu, dok je šetala porodičnog psa.

Gils koja je imala 18 godina kada su je zaposlili kao dadilju, je otkrila da je imala seks u troje sa Belafonteom i Mel tokom njihovog razvoda 2017. godine.

 

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by WHATSINTHENEWS.COM | NYC (@whatsinthenews) on

U aprilu 2019. godine Spajsica je platila 1,8 miliona dolara kako bi sastavila tužbu protiv Gils koju je dve godine ranije nazvala prosti*utkom i razaračicom brakova.

Mel Bi i Belafonte su delili zajedničko starateljstvo nad Madison tokom čitavog procesa burnog razvoda.

Međutim, početkom februara Belafonte je podneo zahtev za potpuno starateljstvo nad zajedničkim detetom.

Tvrdio je da je Mel Bi napustila dete nakon što se vratila u Veliku Britaniju.

Saznaje se da Spajsica takođe želi potpuno starateljstvo nad Medison.

Nakon što je saznala da je Gils i dalje umešana u život njene ćerke, pevačica je u decembru zatražila od suda da dadilja dobije zvaničnu zabranu pristupa detetu. Sud je odbio njen zahtev.

Izvor blizak Mel kaže da postoji ozbiljan razlog zbog čega ona želi da dadilja bude distancirana i veoma je ljuta jer Belafonte i Gils ne poštuju tajni dogovor.

Video: Mene si našao da prevariš? Partnerka ga posle burne noći spazila na ulici, spasao ga prozor

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA