≫ 

Lejdi Gaga pozirala kao kiborg i "oduvala" naslovnicu američkog magazina

Lejdi Gaga je srušila internet kada je za naslovnicu magazina "Paper" pozirala kao polu čovek, polu mašina

  • 0
Lady Gaga, Lejdi, Stupid Love Printskrin: Youtube/Lady Gaga

Da li je rano za proglašenje naslovnice decenije? Fanovi su opsednuti Lejdi Gaginom (33) naslovnicom za magazin “Paper”, koja je doslovno srušila internet.

Gaga je oduvek poznata kao neko ko pomera granice kada je reč o modi i estetici, ali ovog puta je prevazišla sebe.

Ona je pre dva dana u sred krize zbog korona virusa izbacila nešto sto fanovi karakterišu kao umetničko delo savremenog doba.

Lejdi Gaga na fotografiji pozira skroz gola, dok iz njenog tela vire razni kablovi i cevi, a ona je polu čovek, polu masina odnosno kiborg.

Kiborg je kibernetički organizam koji se sastoji od umetnih i prirodnih delova, ili organizam koji ima poboljšane sposobnosti zahvaljujući tehnologiji.

Fotke su uradjene u saradnji sa Belgijskim umetnikom Frederikom Hejmanom koji je skenirao Gagino telo u 3D formatu, a zatim kompjuterski dodao okolinu.

Ovaj efekat izgleda sjajno, posebno na velikim ekranima.

- Dobrodošli u "Chromaticu" mala čudovišta - pisalo je u "Paper" magazinu, a Lejdi Gaga inače naziva svoje fanove "čudovistima".

Na 3D fotografiji futuristički stil je u dodiru s prirodom, što i ima smisla jer se Gagin najnoviji album zove “Chromatica”, a ovom naslovnicom je želela da promoviše novi album.

Ovo je prva naslovnica koja je privukla ogromnu pažnju još od kako je starleta Kim Kardašijan (39) bukvalno "srušila internet" 2014. godine tako što je pokazala golu guzu na naslovnici i uperila je ka čitaocima.

Pevačica Lejdi Gaga je sada ponovila uspeh, a obožavatelji su opsednuti ovim fotografijama.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA